NOTÍCIA

Setmana de la Pau a Blanes

 

La presentació del ‘II Calendari Interreligiós 2020 de Blanes’ el passat 27 de gener, va significar l’inici de tot un seguit d’activitats que van tenir lloc fins el  divendres 31 en el municipi, amb motiu d’una nova edició del cicle de la ‘Setmana per la Pau 2020’ de Blanes. El cicle va continuar dimarts amb una xerrada de sensibilització a càrrec de ‘Proactiva Open Arms’ que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes.

 

Dimecres la mateixa sala plenària, va allotjar el lliurament dels Fons Econòmics als Projectes de Cooperació amb el Tercer Món corresponents al 2019. Dijous hi va haver dues activitats paral·leles en dos indrets diferents. El més destacat va ser la lectura del Manifest per la Pau 2020, al Passeig de Dintre.

El segon acte dedijous va ser l’’Hora del Conte’. En aquesta ocasió el grup ‘La Minúscula’ va explicar la narració que duu per títol ‘Contes per un món millor.

 

El darrer acte, de tancament de la ‘Setmana per la Pau 2020’ a Blanes va ser el divendres 31 de gener, amb la ‘III Marxa per la Pau’, promoguda per la Taula Interreligiosa de Blanes, que va sortir des de la Biblioteca Comarcal fins davant l’edifici de l’Ajuntament.

La setmana de la Pau és una de les activitats que anualment s'organitzen des del Servei d'Acollida Municipal, amb la Núria Lavado al capdavant, tècnica de polítiques migratòries de VINCLE.

1/3

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

VINCLE

Vincle desenvolupa un servei d’atenció socio-educativa entorn a col·lectius en risc en zones i barris degradats.

ON ESTEM

Vincle c/ Marina, 164 pral. 1a. 08013 Barcelona
Tel. : 93 268 79 39 Fax: 93 268 79 37 
info@vincle.org