© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

VINCLE

Vincle desenvolupa un servei d’atenció socio-educativa entorn a col·lectius en risc en zones i barris degradats.

ON ESTEM

Vincle c/ Marina, 164 pral. 1a. 08013 Barcelona
Tel. : 93 268 79 39 Fax: 93 268 79 37 
info@vincle.org

NOTÍCIA

Jornada "Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats"

Aquest mes d'octubre VINCLE va participar en la Jornada «Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats» organitzada pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i amb la col·laboració de la Universitat de Girona.

 

En la jornada va intervenir el Dr. Eduard Vinyameta, expert internacional en conflictologia, que va desenvolupar la ponència "Reptes i oportunitats de la conflictologia i la mediació: àmbits d’aplicació.” 

 

Montse Puigvert, mediadora i coordinadora de programes de VINCLE, va exposar el treball de mediació comunitària que VINCLE gestiona a Figueres. Aquesta experiència va ser molt ben valorada i es va exposar en la taula "Escenaris d'innovació social en l'àmbit de la mediació cívic-comunitària i la gestió alternativa del conflicte”.

 

També es va fer referència al programa de mediació que gestiona VINCLE al municipi d’Olesa de Montserrrat i en concret com a experiència d’empoderament de grup-aula contra situacions de violència escolar, en la taula rodona sobre "Experiències de mediació cívico-comunitària i bones pràctiques en la gestió alternativa del conflicte”.

  

Aquesta jornada de mediació es va celebrar en el marc d’actuacions del Pla Integral del Poble Gitano de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya. 

1/3