top of page
descarga.jpg
flaca.png

BONA PRÀCTICA

Flaçà (2).jpg

ACTIVITAT DEL  PROJECTE TARDA  D’INFANTS I ADOLESCENTS DE FLAÇÀ

 

Servei d'acollida i Mediació del CBS Gironès-Salt

On?

Flaçà

Bona pràctica

L’activitat  que s’ha proposat aquest dimecres  és la creació d’un ésser fantàstic. Els infants han  d’inventar-se un nou animal, agafant diferents parts d’animals que ja coneixen. Han de dibuixar-lo, delimitant les diferents parts de l’animal i aplicar-hi diferents textures simulant plomes, escates, pèl etc. També li han de posar un nom. Tenen una setmana fer-ho i després enviaran una foto del seu dibuix a la resta de companys via whatsapp.

 

Què fem habitualment?

El projecte “Tarda d’ infants i adolescents” és un servei que pretén dinamitzar accions lúdiques, de forma periòdica al municipi de Flaçà, i que va dirigit a un grup d’entre 20 i 25  infants i joves que es situen en la franja d’edat de 8 a 15 anys. L’origen d’aquesta població diana és molt diversa. Aquestes accions pretenen fomentar activitats d’oci no formals per als infants i joves com poden ser manualitats, activitats amb les famílies i gestió de les emocions. La dinamització es porta a terme els dimecres a la tarda.

Justificació 

S’ha cregut convenient seguir  realitzant aquesta dinamització  via  telemàtica,  proposant  una activitat cada dimecres. S’ha vist la necessitat d’adaptació del projecte ja que aquests  infants necessiten  un acompanyament, molts d’ells provenen de famílies amb risc d’exclusió social.

Col·laboradors

Data: dia 15/03/2020.

bottom of page