top of page

BONA PRÀCTICA

foto Imaginacampclar.jpg

EMPODERAMENT FEMENÍ A TRAVÉS DE LES NOVES TECNOLOGIES

 

Projecte Imagina Campclar

On?

Tarragona – Campclar

Bona pràctica

 La situació de confinament per la Covid-19 ens ha fet adaptar els tallers; no seran presencials però sí que els farem de manera telemàtica. Després d’indagar la situació personal de cadascuna: temps lliure, cures familiars, responsabilitats... es va decidir entre totes continuar les activitats enviant-nos-ho per Whatsapp i Gmail. Cada dilluns reben un document, amb una petita explicació de l’activitat i, es disposa de tota una setmana per fer l’activitat i enviar la seva resposta per àudio. D’aquesta manera donem flexibilitat, moments de preparació i la posterior gravació. Això si... sempre cal buscar temes d’interès, d’actualitat i de reflexió. Aquestes activitats són una petita introducció a l’activitat de comunicació; quan es pugui tornar a fer tallers presencials tindrem la tallerista experta que ja ens té les sessions a punt.

 

Què fem habitualment?

Totes les dones ens trobem 3 vegades a la setmana per realitzar els nostres tallers d’empoderament, fins ara a partir de la fotografia; junt amb aquesta situació hem començat la nova activitat: comunicació.

Justificació 

La situació actual ha comportat no poder trobar-nos totes per a continuar amb els nostres tallers del projecte Imagina Campclar; el confinament ens va afectar just en el moment d’acomiadar l’activitat 1 de fotografia i iniciar l’activitat 2 per millorar la nostra expressió i comunicació.

Data: dia 30/03/2020.

bottom of page