top of page

BONA PRÀCTICA

Donació_de_mascaretes.jpg

DONACIÓ DE MASCARETES DE @COSTURERESSOLIDARIESTGN PER A PERSONES DEL BARRI DE CAMPCLAR A TARRAGONA

 

Servei d’Assessorament i de Suport Comunitari i Social en comunitats i famílies beneficiàries d’habitatges de Protecció Oficial i Promoció pública de L’Agència de l’Habitatge de Catalunya en el barri de Campclar (Tarragona).

On?

Tarragona.

Bona pràctica

La Laura, tècnica de Vincle en el projecte de Campclar, va detectar que les famílies que havien de ser reallotjades degut a un incendi de la instal·lació elèctrica en el seu edifici no disposaven de mascaretes, element imprescindible aquests dies per tal de sortir a l’espai públic. És per això que la Laura es va posar en contacte amb @costureressolidariestgn, un grup humà de la província de Tarragona que aquests dies estan cosint material tèxtil per a grups que ho necessiten. Des d’aquest grup ens van cedir de forma gratuïta mascaretes per totes les persones de la comunitat de Brugent 19 de Campclar, perquè poguessin fer un reallotjament més segur en mesures de protecció individual.

 

Què fem habitualment?

Fer acompanyament socioeducatiu a famílies i persones referents de les comunitats veïnals dels habitatges públics del barri de Campclar a Tarragona, per tal resoldre dubtes o necessitats que tenen sobre l’habitatge i/o el bloc. Es fan visites a les diferents comunitats veïnals per fer apoderament d’aquestes i sobretot de les persones referents, per tal de poder disposar d’una comunitat estructurada i amb una bona convivència comunitària.   

Justificació 

Una de les comunitats veïnals del barri tarragoní de Campclar a on Vincle està donant un servei d’acompanyament socioeducatiu a les comunitats, aquests dies ha tingut un incendi en la instal·lació elèctrica de la comunitat, això ha fet que s’haguessin de reallotjar a un càmping de la zona mentre es repari la instal·lació elèctrica dels habitatges. La tècnica de Vincle ha detectat que aquestes persones de la comunitat no tenien els elements de protecció individual necessaris per aquests dies com són les mascaretes i per això se’ls hi ha donat una mascareta a cada una d’aquestes persones afectades.

Data: dia 16/04/2020.

bottom of page