top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Així hem celebrat la diada de Sant Jordi

Des de VINCLE hem organitzat diverses activitats relacionades amb el dia dels llibres i les roses. Tot i que ha estat una jornada marcada per la pluja en molts punts del territori, les ganes de celebrar aquesta diada després de dos anys d'excepcionalitat han permès tornar a veure les parades plenes, la gent al carrer i en definitiva, l'ambient tan bonic que respira Sant Jordi.


Les nostres recomanacions literàries per un Sant Jordi amb els més petits

Des de l'àrea d'Intervenció Comunitària de VINCLE vam seleccionar per aquesta diada diverses lectureseducatives perquè aprenguin els conceptes de l'empatia, la convivència i la vida en comunitat. Cinc propostes amb molta ànima.


La parada informativa del Punt de Voluntariat de Salt

Les companyes del Punt de Voluntariat de Salt van organitzar una parada per Sant Jordi, amb diferents materials com punts de llibre del servei i un taller que treballava els conceptes de l'empatia, la solidaritat, l'aprenentatge i l'ajuda.


El conte "La Súpermare"

El programa Parlem de la Xarxa de Tallers en Família de Salt vam voler celebrar Sant Jordi amb aquest conte: La Súpermare. Les participants, mares d'alumnat de l'Escola del Pla, l'han dissenyat, escrit i il·lustrat elles soles.Kommentare


Ancla 1
bottom of page