top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Cloenda amb èxit de participació a la Xarxa Tallers amb Famílies de Salt



L’auditori de la Factoria Cultural Coma Cros va ser un any més l’espai escollit per celebrar la cloenda de l’edició dels cursos 2021-22 de la Xarxa Tallers amb Famílies, programa gestionat per VINCLE a la localitat de Salt.


Una vuitantena de persones van assistir-hi, entre elles les famílies participants en els tallers, persones voluntàries, representants de l’Ajuntament de Salt, docents dels centres educatius de la localitat i les mateixes tècniques de l’entitat encarregades del programa.


Fermí Cunill, Regidor d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Salt, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i va agrair en nom del consistori la bona acollida i participació que ha rebut un enguany aquest programa. Paral·lelament, va voler animar a les famílies a seguir participant als tallers en les pròximes edicions i va tenir un moment per destacar la tasca desenvolupada per les 14 persones voluntàries que han format part del projecte.


Després va ser el torn d’explicar les experiències en primera persona de les participants als tallers. A més d'escoltar el relat d'un dels contes fets al taller Parlem i el visionament d'un recull de fotografies, en concret dels tallers Cliquem, Saltem, Parlem i Creem, Passegem i Creixem.


Seguidament, la nostra companya Eva Tarrés, coordinadora de la Xarxa Tallers en Família, va fer entrega dels certificat de participació i i d’un diploma per a les famílies i persones participants. Les voluntàries també van rebre un obsequi com a agraïment a la seva vinculació al projecte.


Com a cloenda de l’acte, els estudiants del Programa de Formació i Inserció (PFI) de pastisseria de l’escola Pia de Salt ens van preparar un pica-pica.



La Xarxa de Tallers amb Famílies és un programa gestionat per VINCLE – Associació per la Recerca i l’Acció Social, amb el Suport de l’Ajuntament de Salt, que desenvolupa diferents tallers formatius als centres educatius de la localitat, adreçats a alumnes i les seves famílies. Els tallers també compten amb la col·laboració de persones voluntàries del Punt de Suport al Voluntariat de Salt.

Ancla 1
bottom of page