top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Impartim dues noves accions de consultoria per a tècniques d'ens localsVINCLE ha posat en funcionament aquest mes d’octubre dues actuacions de l’àrea de consultoria de l’entitat, adreçades a ens locals. Les tècniques d’Habitatge i Intervenció Comunitària de l'entitat han engegat aquestes darreres setmanes una formació sobre Gestió de comunitats veïnals i promoció de la convivència i un treball d’assessorament sobre Allotjament Temporal d’Urgència. Les dues accions han estat organitzades a través de la Diputació de Barcelona.


La formació sobre Gestió de Comunitats Veïnals i Promoció de la Convivència va començar el passat 28 d’octubre amb la primera de les sis sessions programades. El contingut del curs aborda el marc legal actual i les diferents metodologies d’intervenció amb comunitats, fruit de l’experiència de la nostra entitat en aquest àmbit. Aquesta formació té com a destinatàries les tècniques municipals de les àrees d’habitatge, mediació i serveis socials.


La primera reunió operativa de l’assessorament sobre Allotjament Temporal d’Urgència va tenir lloc el passat 20 d’octubre. El seu pla de treball incideix en la reglamentació jurídica i la gestió dels serveis destinats a donar resposta a l’emergència habitacional immediata de les famílies. Enguany, aquesta consultoria s’està realitzant amb els Ajuntaments d’Igualada, Lliçà de Vall i Sant Salvador de Guardiola. Aquest tres consistoris se sumen al total de 54 ens locals que han rebut aquest mateix assessorament per part de VINCLE des de l’any 2013.


VINCLE disposa d’una llarga trajectòria en la col·laboració amb els estaments públics mitjançant la formació, la consultoria i la diagnosi. Les dues noves accions iniciades aquest octubre segueixen aquesta línia de treball, que s’adapta a les necessitats operatives dels ens contractants i posa a la seva disposició el bagatge professional de les tècniques de l’entitat, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de nous programes i serveis en l’esfera social i comunitària.

Comments


Ancla 1
bottom of page