top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Tarda Oberta ens apropa la visió de les joves de Salt amb una exposició col·lectivaVINCLE i Tarda Oberta us conviden a l'exposició “Carrers de Salt: Una visió jove”, una aproximació a la percepció viscuda per les joves de Salt al voltant dels carrers i l’espai públic. Una mostra construïda a partir de les activitats dinamitzades per les educadores del programa socioeducatiu Tarda Oberta amb diferents instituts de la localitat per tal de reflectir les experiències d’aquest col·lectiu.


L’accés a l’exposició és gratuït i està oberta al públic general des del 22 de maig fins al 16 de juny al Casal Cívic Comunitari Les Bernardes de Salt. Inclou una selecció de fotografies preses per les participants sota el prisma de l’expressió artística, així com diversos testimonis de joves que reflecteixen el seu compromís amb la millora de l’entorn.


La d’enguany és la segona edició d’aquesta exposició col·lectiva, amb la qual Tarda Oberta recull la veu de les joves de la ciutat perquè puguin exposar les seves propostes de canvi a l’espai públic, des de la lliure expressió i la reflexió conscient. La comunitat juvenil, amb la seva particular manera d’entendre tot el que els envolta, aporta amb “Carrers de Salt: Una visió jove” aquest fet diferencial: El d’una joventut que, amb les seves preocupacions i anhels, vol desenvolupar un paper cabdal en la cohesió social i popular dels nostres carrers i barris.
L’exposició tancarà les portes amb un acte de cloenda el divendres 16 de juny de 18:00 a 20:00 del vespre. Durant el tancament, es proposarà la dinamització d’un espai obert per compartir experiències entre els diferents agents implicats, els mateixos joves del municipi i totes les persones que hi vulguin assistir.


“Carrers de Salt: Una visió jove” ha comptat amb la participació activa de l’alumnat dels instituts Vallvera, Salvador Espriu, Salvador Sunyer, FEDAC i Pompeu Fabra de Salt i amb el suport de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya i del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

Comments


Ancla 1
bottom of page