top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Un taller d'artteràpia enfocat en la cohesió i els vincles familiarsEl programa Educart de VINCLE ha impartit durant aquest mes de novembre un taller d’artteràpia familiar a Nou Barris. Aquesta iniciativa, sorgida a proposta de la Taula de Salut Mental Zona Nord, dinamitzada per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, ha comptat amb la presència de quatre famílies participants al programa Trampolí de l’Associació Ubuntu.


Les activitats s’han desenvolupat al Centre Cívic Zona Nord durant tres sessions en què les menors i els seus progenitors han pogut treballar els vincles familiars, l’expressió, la creativitat, les emocions i la sensibilitat a través de diferents llenguatges artístics.


Les famílies s’han organitzat en parelles (infants amb un dels seus pares i mares), reforçant així la seva capacitat de col·laboració i creació conjunta, i han estat supervisades en tot moment per la nostra companya Ester Targa, dinamitzadora del taller, acompanyada de la psicòloga responsable del programa Trampolí.


L’Ester ens explicava la importància d’aquest tipus de tallers, perquè “la creació artística amb aquestes famílies ens permet treballar des del vincle familiar i l’experimentació i no des de la problemàtica, sinó des del gaudi. Així descobrim que moltes d’elles són molt creatives”.


El balanç per part de les famílies ha estat molt positiu, ja que han valorat molt satisfactòriament aquest espai íntim de trobada vinculat a l’art. Des del programa Educart de VINCLE també celebrem la iniciativa i esperem poder fer-la arribar a més famílies en un futur pròxim.


A continuació podeu veure la galeria de fotografies del taller:Comentários


Ancla 1
bottom of page