top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

VINCLE cedeix mobiliari per a l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Campclar de Tarragona

La donació d’aquest material d’oficina es produeix pel canvi d’ubicació del local de VINCLE al barri tarragoní i per l’estreta relació de la tècnica de l’entitat amb l’associació veïnal del barri, que ha agraït molt aquesta cessió.


Laura Balcells, tècnica de VINCLE, i Martina Roncero, presidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes de Campclar, en el moment de la signatura de la cessió


Publicat el 08-06-2021


El passat 31 de maig VINCLE va realitzar la cessió de diferents elements de mobiliari a l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Campclar de Tarragona. En concret, els mobles cedits són tres taules grans, vint cadires de diferents models, un banc i un ventilador.


Aquesta cessió respon al trasllat de les oficines de VINCLE a un nou local amb menys superfície, a la voluntat de l’entitat de donar un nou ús a tot aquest material i al fet de contribuir a la solidaritat entre les entitats del barri. L’Associació de Veïns i Veïnes de Campclar ha valorat i apreciat molt aquesta donació i ja ha començat a utilitzar el nou mobiliari a la seva seu del carrer Riu Algar.


VINCLE gestiona actualment dos programes d’intervenció comunitària i habitatge en aquest barri de la capital tarragonina. El primer, Assessorament Comunitari de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC), ofereix suport i vetlla pel bon funcionament i la convivència de les comunitats de veïns i veïnes de pisos gestionats per l’AHC a aquesta localitat. El segon, Acostem la cultura, finançat per la Fundació La Caixa, té l’objectiu d’apoderar les dones residents al veïnat en termes lingüístics, d'alfabetització digital i de creixement personal de cadascuna d'elles


Campclar forma part dels barris de Ponent de Tarragona, una zona on viuen moltes persones en situació de risc de vulnerabilitat i que presenta diverses problemàtiques socials com el consum extensiu d’estupefaents en espais públics o les altes taxes de delinqüència. És per això que VINCLE realitza una tasca cabdal al barri, lluitant contra l’estigmatització de la seva comunitat, fomentant el bon veïnatge i intervenint en casos de conflicte social entre els seus habitants.


Podeu trobar la nova oficina de VINCLE a Campclar al C/ Riu Ter, bloc 4, escala 14, local 21.

Comments


Ancla 1
bottom of page