top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

VINCLE impartirà enguany 21 programes d’immersió lingüísticaVINCLE desenvoluparà durant l’any 2022 un total de 21 cursos d’immersió lingüística a les comarques del Gironès, Baix Empordà i Vallès Occidental. En concret, es tracta de 8 cursos d’alfabetització i 13 cursos d’aprenentatge de llengua catalana i castellana.


Dels vuit cursos d’alfabetització, emmarcats dins el programa Lletres per a Tothom impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, sis es portaran a terme a les poblacions de Bordils, Quart, Celrà, Flaçà i Llagostera a la comarca del Gironès. Els dos restants, a l’espera de ser adjudicats, es cursaran al Baix Empordà.


Els cursos de llengua, que s’oferiran a les localitats de Cerdanyola del Vallès i Rubí al Vallès Occidental, consistiran en formacions per aprendre català i castellà. Els primers corresponen a l’itinerari d’obtenció del nivell A1 i són impartits en conveni amb el Consorci de Normalització Lingüística. Totes aquestes formacions estan adreçades a persones nouvingudes o sense coneixement de la llengua que volen millorar-ne el seu domini.


L’experiència de la nostra entitat en l’àmbit de l’alfabetització i la immersió lingüística, juntament amb la garantia del conveni amb el CNL i l’èxit de la metodologia dels programes Lletres per a Tothom, assegura la qualitat en el servei, materials utilitzats i formació i experiència del professorat. La nostra entitat alhora comparteix l’objectiu que persegueixen aquestes accions formatives: Fomentar la integració social de les persones participants mitjançant la millora de les seves competències lingüístiques.


Des de l’àrea d’immigració, VINCLE desenvolupa diferents serveis d’acollida arreu del territori català que impulsen mesures d'inclusió a través de l’aprenentatge, no només com un requisit per a l'obtenció del Certificat de Primera Acollida, sinó com una estratègia inclusiva per a les persones nouvingudes.

Comments


Ancla 1
bottom of page