top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

VINCLE ofereix una formació especialitzada en la gestió professional de projectes de rehabilitacióVINCLE organitza el pròxim divendres 7 de juny l'acció formativa “Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d'edificis. Una gestió eficient dels fons Next Generation” a l'aula de formació de la seu de l'entitat, amb una capacitat per a 20 places. S'adreça específicament a professionals de l'Administració, entitats o empreses que treballen en la gestió de projectes de rehabilitació i a persones que desenvolupen el seu exercici professional en els àmbits de l'habitatge, les comunitats veïnals i l'eficiència energètica.


Impartida per treballadores de VINCLE vinculades a l'arquitectura, el dret, el treball social i la psicologia, aquesta formació aborda les actuacions de rehabilitació d'edificis des de vessants totalment diferenciats però alhora complementaris. Atesa la complexitat administrativa i arquitectònica que impliquen aquest tipus d'actuacions, tant per als professionals encarregats de la seva gestió com per als particulars i comunitats que s'acullen als ajuts en matèria de rehabilitació, la formació s'estructura en tres blocs centrats en l'eficiència energètica, la fiscalitat i l'acompanyament.


El primer d'aquests tres blocs analitza els tipus d'accions de millora i propostes de rehabilitació per a l'eficiència energètica a través dels Fons Next Generation, partint del marc conceptual de la situació energètica, social i urbanística que presenta en l'actualitat el parc d'habitatges a Catalunya.


El segon bloc, que incideix en l'àmbit de la fiscalitat, explora les repercussions econòmiques dels ajuts i el seu impacte social, mitjançant l'anàlisi del marc jurídic i les obligacions fiscals derivades d'aquestes actuacions. Finalment, en un últim bloc centrat en l'acompanyament, s'aportaran recursos i eines des del vessant social per a un correcte assessorament a la ciutadania en la tramitació d'aquestes subvencions.


VINCLE, amb l'objectiu d'oferir formacions professionals a les persones, entitats i organismes que treballen, col·laboren o estan vinculats al Tercer Sector Social a Catalunya, inicia el seu programa formatiu amb aquesta càpsula dedicada a la rehabilitació en l'àmbit de l'habitatge. Una formació que permetrà a les persones assistents aclarir dubtes i consultes tècniques entorn de l'administració eficient dels fons europeus Next Generation, amb l'acompanyament de professionals que desenvolupen el seu treball diari en la gestió d'aquestes actuacions.


La formació “Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d'edificis. Una gestió eficient dels fons Next Generation” serà en format presencial i té un cost de 50€. El període d'inscripció estarà obert fins al pròxim dimecres 5 de juny.Enllaços:コメント


Ancla 1
bottom of page