top of page

BONA PRÀCTICA

PSV_Montse.jpeg

EL VOLUNTARIAT EN TEMPS D'EMERGÈNCIA

 

Punt de Suport al Voluntariat de Salt

On?

Salt.

Bona pràctica

Aquests dies, moltes persones s'han ofert donar el seu gra de sorra per donar suport a totes les necessitats i situacions d'emergència que estan succeint arrel del covid-19. Actualment s'han posat en contacte amb nosaltres, 130 persones, hem recollit 90 fitxes i s'han realitzat 22 demandes que han implicat a 34 persones voluntàries. Aquestes demandes que sorgeixen són del tipus anar a la farmàcia, baixar les escombraries, fer la compra, recollir aliments al CDA, baixar escombraries, a persones de risc. També, la localització de famílies per tal que l'escola s'hi pugui posar en contacte i fer el seguiment dels infants... etc. 

 

Què fem habitualment?

El projecte concret de voluntariat en el servei habitual realitza entrevistes d'acollida a persones que tenen interès en donar part del seu temps a fer un servei de forma altruista i després de conèixer els seus interessos i motivacions, els derivem a les entitats i projectes concrets així com oferim formació i promovem el reconeixement de voluntariat. 

Justificació 

Durant aquests dies de situació excepcional, el servei de Coordinació de Voluntariat de Salt de l'Ajuntament de Salt i gestionat per VINCLE i que engloba 4 projectes (Xarxa Tallers amb Famílies, Dinamització de les AFA, Aprenentatge Servei i Punt de Suport al Voluntariat de Salt), estem donant suport a tota la ciutadania més vulnerable i a la qual li pot causar més estralls.

Col·laboradors

Data: dia 14/04/2020.

Logo_Ajuntament_vertical.jpg
bottom of page