top of page

RECOMANEM

ImatgeRecomanem3.jpg

Diferents coordinadors de programes de VINCLE han participat aquest mes d’octubre en una formació per la millora de les entitats del Tercer Sector

 

El curs ha estat organitzat per a la Taula del Tercer Sector i Ivàlua, Institut Català d’Avaluació de Polítiques públiques. El curs s’ha impartit en cinc sessions on line, d’una hora cadascuna, amb una part teòrica i un altre aplicada a on diferents entitats han explicat les seves experiències sobre temes concrets.

El temes treballats han estat:

  • Elaborar una teoria del canvi. La hipòtesi com a raó de ser de la intervenció.

  • Incorporar l’evidència en el disseny de programes. Incorporació i revisió de dades. Generar coneixement, especialment en temps d’incertesa.

  • Dissenyar indicadors per a una avaluació. Elements sistemàtics de mesura.

  • Com incorporar la perspectiva de gènere en l’avaluació. Identificar desigualtats i els factors que les generen, per tal de dissenyar i aplicar estratègies per reduir-les.

  • Com incorporar la participació en l’avaluació. La visió de tots els agents d’un procés.

 

Cada sessió ha comptat amb diferents materials de treball que es guardaran en una carpeta compartida i seran accessibles a través de la coordinació de programes.

El curs ens ha permès actualitzar i ampliar els nostres coneixements sobre el tema que de ben segur podrem aplicar en els nostres programes.

bottom of page