top of page

BONA PRÀCTICA

dscf6031.jpg

COL·LABOREM EN L’ENTREGA DE LES TARGETES MONEDER, L’EQUIP DE VINCLE FIGUERES COMPROMESOS AMB LA CIUTAT

 

Programa famílies de comunitat gitana zona oest de Figueres - VINCLE i Servei de mediació zona oest de Figueres VINCLE.

On?

Pla de Desenvolupament Comunitari, Figueres.

Bona pràctica

Diferents tècniques i tècnics de l’Ajuntament de Figueres es van organitzar per a poder realitzar el repartiment d’aquestes targetes domicili a domicili. Donat que a la ciutat de Figueres hi havia molt volum de famílies i havia la necessitat de poder-les entregar amb rapidesa, l’equip de persones encarregades de la distribució ens van sol·licitar suport en el repartiment de les targetes a la Zona Oest de la ciutat, ja que hi tenim un contacte proper i coneixem a les famílies. També vam donar suport a altres zones de la ciutat per poder garantir el repartiment a totes les famílies beneficiàries.

Per nosaltres va ser una acció molt satisfactòria i intensa que vam assumir i realitzar amb el compromís i voluntat de treballar sempre pels drets i tranquil·litat de les persones.

 

Què fem habitualment?

Dintre del programa de famílies el que realitzem dia a dia és acompanyar a les famílies en la millora del seu benestar i tenir en compte totes les necessitats de les persones que formen el nucli. També donem suport a la comunitat i famílies per a la seva autogestió i desenvolupament, a més de contribuir a la lluita contra la pobresa energètica que afecta als veïns i veïnes de la zona oest de Figueres. El servei de mediació treballa amb la prevenció i sensibilització en relació als conflictes, amb l’objectiu d’augmentar les derivacions i col·laboracions amb agents del territori, professionals i serveis de Figueres entre altres. També es realitzen accions de cohesió per continuar el treball en relació als conflictes.

 

Justificació 

Durant aquestes setmanes del covid’19 l’equip de Vincle Figueres ens hem adaptat al teletreball des de casa per coordinar-nos entre nosaltres, i també amb tots els agents que hi mantenim coordinació. S’ha creat la pàgina VINCLE Figueres a les xarxes socials de Facebook i Instagram per donar visibilitat al treball que continuem fent, i també per seguir donant suport i assessorament a totes les persones interessades.

Col·laboradors

Data: dia 03/04/2020.

Screenshot_11.jpg
EG07OKbX4AAqBOE.jpg
Screenshot_12.jpg
bottom of page