top of page

BONA PRÀCTICA

Screenshot_8.jpg

LES FAMÍLIES s’enXARXA’n

 

Xarxa de Tallers amb Famílies del Servei de Coordinació i Gestió del Punt de Voluntariat.

On?

Salt

Bona pràctica

Es segueix treballant amb les famílies, convidant-les a participar en un grup de WhatsApp i fent vídeo trucades per acompanyar-les a compartir  entre elles l’experiència d’aquests dies tant intensos i seguir contribuint en el seu aprenetatge i desenvolupament. Aquest treball permet conèixer a les famílies en la seva realitat: famílies que entre paelles i farina ens ensenyen les delicioses receptes que cuinen amb l’ajuda dels més petits, famílies que ens comparteixen el neguit d’aquests dies i ens acompanyem en el procés, famílies que enviaran cartes per donar suport als malalts i energia als metges dels tants hospitals, famílies que han reconvertit el menjador en una petita pista de futbol i altres que demanen lectures amb català assegurant que al tornar sabran millor l’idioma.

 

Què fem habitualment?

La Xarxa de Tallers amb Famílies és un projecte comunitari i de treball en xarxa entre diverses àrees, institucions i serveis municipals de Salt; amb la voluntat de millorar l’èxit escolar dels infants de la població. El projecte consisteix en la realització de tallers, xerrades i càpsules, dirigit a pares i mares i conduits per persones voluntàries i personal tècnic, amb la finalitat d’apropar a les famílies als centres educatius, fomentar la xarxa educativa i promoure la participació i implicació, de les famílies, en l’escola i les aules. A banda, aquestes accions generen espais de diàleg, coneixença i per compartir neguits, dubtes, inquietuds.

 

Justificació 

El COVID-19 ens obliga a quedar-nos a casa i  a fer bondat. Una manera de cuidar-nos serà  no sortir el carrer, no podrem anar a l’escola, ni anar a caminar, ni viure l’entorn tant que ens agrada. Però aquests dies tenim temps per pensar i són moments on podem donar pas a la creativitat i compartir-la. És per això que, des de Xarxa Tallers amb Famílies continuem treballant  des de casa.

Col·laboradors

Data: dia 16/03/2020.

Screenshot_10.jpg
Logo_Ajuntament_vertical.jpg
bottom of page