© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

VINCLE

Vincle desenvolupa un servei d’atenció socio-educativa entorn a col·lectius en risc en zones i barris degradats.

ON ESTEM

Vincle c/ Marina, 164 pral. 1a. 08013 Barcelona
Tel. : 93 268 79 39 Fax: 93 268 79 37 
info@vincle.org

NOTÍCIA

Hem de parlar

 

VINCLE, des del Servei de Mediació de l’Oficina d’Habitatge de Salt, juntament amb Fundación Atenea i el seu Servei de Mediació Comunitària en Medi Obert, ha creat un projecte anomenat «Hem de parlar» que pretén generar espais de trobada i reflexió. Aquest projecte té l’objectiu d’afavorir la convivència comunitària i fomentar la reflexió dels valors relacionats amb la cultura de la pau.

 

Per a dur-ho a terme, els divendres al mati ens dirigirem a un espai diferent, en llocs de pas i punts de trobada habituals del municipi, com ara l’entrada del mercat municipal i algunes places. En aquest espai hi posarem un sofà atractiu i de colors vius, que convidi a apropar-s’hi. Aleshores utilitzarem diferents dinàmiques per a treballar un tema en concret que condueixi a una posterior reflexió. Els temes seran variats, però tots enfocats en la cultura de la pau i la convivència, tals com els prejudicis i etiquetes, l’empatia, el respecte al mobiliari urbà, la coresponsabilitat, la solidaritat, etc.

 

Està previst que el projecte s'iniciï el proper any, primerament presentant-lo a les associacions de veïns i veïnes i  a diferents agents del municipi. Llavors, sortirem al carrer, ja que sens dubte, hem de parlar.

1/3