top of page

Formació

Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d’edificis (4).png

Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d'edificis

Una gestió eficient dels fons Next Generation

calendario.png

7 de juny

9:00 a 14:00

localizacion (1).png

Presencial

conversacion.png

Català /

Castellà

mineria.png

20 places

contrato.png

Fins al 5 de juny

50€

1695897183498.jpg

VINCLE - Associació per la Recerca i l'Acció Social organitzem la formació presencial “Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d'edificis. Una gestió eficient dels fons Next Generation” el pròxim divendres 7 de juny de 9:00h a 14:00h a l'aula de formació de la seu de VINCLE (Avinguda Diagonal, 297, Entl.1a, Barcelona).

L’objectiu d'aquesta formació és plantejar solucions i coneixements sobre l’abordatge de la millora de l'eficiència energètica a través dels Fons Next Generation i oferir informació i eines professionals entorn de l'acompanyament a la ciutadania en la tramitació d'aquests ajuts.

La formació també incideix en la gestió del marc jurídic que engloba el conjunt de solucions teòriques i constructives d’eficiència energètica i que implica una millora de la qualitat de vida de les persones a nivell socioeconòmic dins dels barris de la ciutat.

A qui va adreçada

  • Professionals i tècniques de l'Administració Pública encarregades de la gestió de projectes de rehabilitació emmarcats en els Fons Next Generation.

  • Membres d'entitats, organismes i empreses que treballen en l'àmbit de l'habitatge, les comunitats veïnals i l'eficiència energètica.

Continguts

9:00 - 11:30

Eficiència energètica

 

  • Situació energètica i social dels barris de Barcelona

  • Gestió dels fons europeus Next Generation

  • Conceptualització d’eficiència energètica, tipus d’actuacions i propostes de rehabilitació

11:30 - 12:00

Descans

12:00 - 13:00

Fiscalitat 

 

  • Repercussions econòmiques dels ajuts i impacte social

  • Deduccions fiscals

  • Acompanyament en la declaració de la Renda

 

13:00 - 14:00

Acompanyament

 

  • Acompanyament a comunitats de propietaris: Objectius, accions i suport

Formadores

Irene Pinillos_edited.jpg

Irene Pinillos

Coordinadora de VINCLE a l’Oficina de Rehabilitació Municipal per a l’acompanyament i gestió de les subvencions de rehabilitació dels fons Next Generation. Psicòloga especialitzada en l'àmbit social i comunitari, amb experiència professional amb diferents col·lectius i mediació a l’espai públic. 

Carlos Martín Arellano

Arquitecte tècnic per la UPC de  Barcelona. Actualment tècnic de VINCLE a l’Oficina de Rehabilitació Municipal per a l’acompanyament i gestió de les subvencions de rehabilitació dels fons Next Generation. Experiència en projectes de rehabilitació, projectes d’habitatge, serveis i restauració així com responsable d’equips.

IMG-20230502-WA0011 (1)_edited_edited_ed

Andrea Mendiola

Llicenciada en Dret i Antropologia. Màster en Mediació per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Actualment tècnica de VINCLE al Servei d’Assistència jurídica per a l’impuls i suport en obres de rehabilitació d’edificis i d’habitatges en situació de vulnerabilitat en el marc del Pla de Barris. Experiència en assessorament sobre fiscalitat en l'àmbit de la rehabilitació.

Agustín Crovetto

Arquitecte per la universitat de Buenos Aires. Màster en Gestió integral d’arquitectura en restauració i rehabilitació. Actualment tècnic de VINCLE a l’Oficina de Rehabilitació Municipal per a l’acompanyament i gestió de les subvencions de rehabilitació dels fons Next Generation. Experiència en projectes d’habitatge social per a la seva rehabilitació i obra nova.

Juan Fajardo Cortés

Treballador social per la UB. Actualment tècnic de VINCLE a l’Oficina de Rehabilitació Municipal per a l’acompanyament i gestió de les subvencions de rehabilitació dels fons Next Generation. Especialitzat en projectes de mediació comunitària i habitatge.

Acompanyament i fiscalitat en la rehabilitació d'edificis

Una gestió eficient dels fons Next Generation

Divendres 7 de juny, de 9:00 a 14:00

1677485567186.jpg
bottom of page