top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Acompanyants i protagonistes: El calendari 2023 de VINCLECom cada any, a VINCLE hem elaborat el nostre calendari pel pròxim curs. Un dels reptes a l'hora de plantejar el seu contingut, és escollir la temàtica que tindrà. L'objectiu és que sigui representatiu de l'activitat de la nostra entitat, d'una manera clara, consisa i entenedora. És per això que enguany, mitjançant un procés participatiu, l'hem volgut dedicar a les relacions professionals de confiança que es generen entre les persones tècniques i les participants, en el marc dels diferents programes i serveis que gestiona la nostra entitat.


El calendari està format per dotze serveis i programes que VINCLE està desenvolupant a diferents punts del territori català, amb fotografies de parelles formades per una persona tècnica de l'entitat i una persona participant al recurs. Així podem representar els vincles que, tot i ser professionals, assoleixen una escala més àmplia a través del component humà de la nostra acció social.


Per aquest motiu parlem d'acompanyants i protagonistes. Perquè des de VINCLE tenim el convenciment de què la nostra tasca és fer camí al costat de les persones que atenem i ajudar-les a esdevenir actors i actrius principals en els seus processos de transformació social. Nosaltres som els acompanyants, però ells i elles són les vertaderes protagonistes.


Donem les gràcies a totes les persones que han fer possible aquest calendari 2023 de VINCLE. I, de manera especial, agraïm la col·laboració de les 24 persones, tant tècniques com participants, que han cedit la seva imatge per tal d'il·lustrar i fer visibles aquests vincles tan importants.


Podeu veure el calendari complet a continuació:

Comments


Ancla 1
bottom of page