top of page

Assessorem els futurs professionals de l’àmbit social a la 1a Jornada d’Ocupació Alumni



Aconseguir la primera feina és quelcom molt important per l'alumnat que està finalitzant els seus estudis o acaba de graduar-se. Les jornades d’ocupació i d’orientació laboral són l’escenari perfecte per aquestes estudiants a l’hora d’informar-se sobre els recursos i sortides que poden encaminar la seva futura trajectòria professional.


El passat dijous 15 de febrer VINCLE va participar activament en la 1a Jornada d'Ocupació Alumni organitzada per la Facultat d'Educació Social i Treball Social Fundació Pere Tarrés - URL, on vam poder parlar amb algunes d'aquestes estudiants i assessorar-les sobre la recerca de feina a l'àmbit social.

 

VINCLE va disposar d’un lloc a l’espai reservat per a les entitats, des d’on la nostra companya Ana Casado, tècnica de finances, va atendre personalment als i les alumnes que s’hi van acostar per tal d’oferir-los acompanyament i donar-los a conèixer la tipologia de serveis i programes d’acció social que gestionem i el mètode i requisits d’accés als diferents perfils i processos de selecció de personal que publica la nostra entitat.


 

La 1a Jornada d’Ocupació Alumni, sota el títol “Prepara’t per un viatge emocionant cap al teu futur professional”, va ser una iniciativa enriquidora que va facilitar el fet de connectar a les persones que estan obrint-se pas al mercat laboral amb les entitats i empreses, que alhora requereixen professionals amb una formació especialitzada i que puguin aportar els seus coneixements i la seva vocació de treball envers l’atenció a les persones més vulnerables.

 


L'acte va comptar amb la presència del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials i del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. També hi van participar diferents entitats del Tercer Sector com l'Associació Contra el Càncer a Barcelona, Associació Educativa Itaca, Càritas Diocesana de Barcelona, Casal dels Infants, Eduvic, Fundació Idea, Fundació Marianao, Fundació Pere Tarrés, Grup Mutuam, Pere Claver Grup, Salesians Sant Jordi , Suara Cooperativa i VINCLE – Associació per la Recerca i l’Acció Social.

Comments


Ancla 1
bottom of page