top of page

Acompanyem les últimes veïnes reallotjades de Sant Roc a l'entrega dels seus nous habitatges



VINCLE vam assistir el passat dimarts 11 de juny a l'acte d'entrega dels pisos de la recentment construïda promoció de pisos del bloc T del barri de Sant Roc de Badalona. Aquest acte culmina així un llarg procés de reallotjament de més de vint anys, en el qual la nostra entitat ha participat activament oferint acompanyament, suport socioeducatiu i assessorament als veïns i veïnes afectats per aquest projecte de remodelació urbanística.


La consellera de Territori en funcions de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, i l’alcalde de Badalona, Xavier Albiol, van lliurar les claus dels darrers vint-i-vuit pisos a les famílies que restaven per reallotjar en el marc global del projecte. Aquestes famílies han estat acompanyades durant tot el procés per la nostra entitat, que les ha orientat sobre totes les qüestions relacionades amb la seva nova situació residencial, en el marc del Contracte d’assistència tècnica i consultoria socioeducativa i comunitària de les actuacions de remodelació de l’INCASÒL.


Des de VINCLE celebrem que, finalment, aquest reallotjament s'hagi tancat amb l'entrega dels seus nous pisos a les veïnes i veïns, que van haver de renunciar als seus antics habitatges pel mal estat estructural en el qual es troben. De la mateixa manera, celebrem que totes aquestes famílies hagin comptat amb un suport i referents en l'àmbit social gràcies a la intervenció dels professionals de la nostra entitat.


El nou bloc T, construït per l'Institut Català del Sòl i gestionat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya es troba al bell mig del barri de Sant Roc, molt a prop dels edificis on vivien fins ara les persones i famílies que han estat reallotjades. Una vegada instal·lats en les seves noves residències, els edificis on vivien anteriorment seran enderrocats durant els pròxims mesos.


Bình luận


Ancla 1
bottom of page