top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Compromeses amb el 25-N



Diferents equips de treball i serveis de VINCLE van participar en actes i dinàmiques relacionades amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Podeu veure-ho en un recull d'imatges i vídeos que han preparat els nostres equips.

Servei de Mediació d'Olesa (Olesa, Baix Llobregat): Participem en una performance organitzada per l'Ajuntament d'Olesa i col·laborem amb el Punt Lila.


Tarda Oberta i Xarxa Tallers en Família (Salt, Girona): Dinàmica de participació ciutadana davant dels Serveis Socials Bàsics de Salt. Les cartolines són classificades com a violència o no violència per les persones que passen per davant la nostra parada. Establim diàleg i reflexió a l'entorn de les seves eleccions.


Donactiva't i Acostem la Cultura (Campclar, Tarragona): Les dones participants als dos programes graven aquest vídeo amb frases triades per elles que tracten sobre la violència de gènere. La iniciativa sorgeix a partir dels debats organitzats en els tallers setmanals.


Taller Parlem de la Xarxa Tallers en Família (Salt): Dinàmica amb les dones participants a les activitats. Classifiquem conceptes en violència o no violència i reescrivim el seu significat. Treballem alhora la immersió lingüística i obrim nous espais de debat i experiències.


Servei d'Acollida de Llagostera: Imatges del vídeo que van veure les dones participants als tallers d'acollida. També van treballar les emocions mitjançant una dinàmica de grup, a través de diverses fotografies i els sentiments que evoquen.







Ancla 1
bottom of page