top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència del Prat publica una guia de recursos per a comunitats

Publicat el 15/7/21


La revista El Prat, publicada per l’Ajuntament, ha informat en la seva darrera edició de la posada en marxa d’aquesta Guia de Bon Veïnatge, que ha estat redactada per les dues companyes de VINCLE que gestionen aquest servei municipal


Fotografia: Revista El Prat, Ajuntament del Prat de Llobregat


Durant els darrers mesos, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència del Prat de Llobregat, gestionat per dues tècniques de la nostra entitat, ha estat treballant en l’elaboració d’una Guia de Bon Veïnatge a disposició de la ciutadania. La notícia de la publicació d’aquest document, que inclou eines i recursos en línia per afavorir una bona organització i convivència a les comunitats veïnals, ha estat inclosa a l’edició d’Estiu 2021 de la Revista El Prat.


Les nostres companyes Núria Cabero i Alicia Forés, encarregades de la redacció de la Guia, la defineixen com un recurs interactiu, aferrat al territori, que apropa els serveis municipals a la ciutadania i que va més enllà de la normativa. Ofereix assessorament en aspectes com la rehabilitació d’edificis, els valors i habilitats socials dins la comunitat o l’obtenció del Certificat Digital, necessari per a les comunicacions oficials amb l’administració pública.


A banda d’aquesta Guia, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència realitza periòdicament diferents sessions de formació i espais de reflexió i sensibilització relacionats amb temàtiques d’interès per a les comunitats veïnals del Prat, com l'organització de reunions telemàtiques i altres vies d'acords alternatives a les reunions presencials, la gestió de tràmits com el mateix Certificat Digital o un taller sobre els prejudicis, rumors, estereotips a les comunitats (en aquest cas, dinamitzat per l'entitat Impacta't i amb el suport de la Diputació de Barcelona).


D’altra banda, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència també participa periòdicament al programa Planeta Prat de Prat Ràdio.



Podeu contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament del Prat a les seves oficines ubicades a Les Cases d’en Puig (Plaça Agricultura, 4); al telèfon 93 379 00 50 (5600) o escrivint un correu a bonveinatge@elprat.cat.

Ancla 1
bottom of page