top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Entrega de diplomes al programa d’Auxiliars d’I-3 i escoles bressol de Manlleu


El passat dimarts 7 de novembre va tenir lloc l’entrega de diplomes a les participants en el programa Auxiliars d’I-3 i escoles bressol de Manlleu. La nostra companya Sanaa Boujdadi, tècnica social de VINCLE vinculada a la iniciativa, i l’Elisabet Torrents, coordinadora del Pla Educatiu d'Entorn de l’Ajuntament de Manlleu, van ser les encarregades de fer el lliurament d’aquest reconeixement a les dinou persones que han col·laborat de forma voluntària en el projecte durant tot el mes de setembre.


Aquest programa, que VINCLE gestiona per segon any consecutiu a la localitat osonenca, ha rebut un molt bona acollida per part de les voluntàries, les responsables del consistori i l’equip docent dels set centres educatius de Manlleu que s’hi han acollit. Totes elles coincideixen a valorar molt positivament l’acompanyament i el suport que les auxiliars han desenvolupat a les escoles, que ha facilitat la integració del nou alumnat al funcionament intern dels centres i a l’eliminació de barreres des del punt de vista lingüístic i cultural.



Durant l’acte d’entrega de diplomes, les participants també van destacar que la seva experiència al programa ha suposat un aprenentatge mutu, que les ha fet adonar-se de la riquesa que suposa la diversitat cultural a les aules i de com, mitjançant la seva intervenció, han treballat per fer més acollidor un moment tan important com és el primer contacte dels infants amb l’escola.


Per la nostra part, des de VINCLE volem agraïr a les dinou persones que han participat enguany al Programa d’Auxiliars d’I-3 i escoles bressol el seu compromís desinteressat en el projecte i la seva valuosa contribució a la cohesió de tota la comunitat educativa de Manlleu.

Ancla 1
bottom of page