top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Fem xarxa per Sant Jordi!A VINCLE cada Sant Jordi celebrem la diada de la millor manera que sabem: Al costat de les persones i col·lectius que atenem. Des dels serveis i programes que gestionem a diferents punts de la geografia catalana, organitzem i col·laborem amb activitats adreçades a fer difusió de la nostra acció social i a fer-ne partícips a les persones i comunitats amb les que treballem.


Enguany hem estat presents a Valls, Manlleu, El Prat de Llobregat, Salt i Flaçà, fent xarxa amb entitats i ciutadania. Vols saber com hem celebrat aquest Sant Jordi? T'ho expliquem a continuació:


Primer Sant Jordi Comunitari a Flaçà

Una iniciativa organitzada per VINCLE i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt que va reunir tota la comunitat amb diferents jocs i activitats per a totes les edats: Tallers de pintura facial, intercanvi de llibres de segona mà, fer bombolles de sabó...


El Sant Jordi Comunitari de Flaçà va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, l'Escola i l'AMPA Les Moreres, l'AFA El Tren Petit, l'Associació Cultural de Dones de Flaçà i l'Associació Kabriolarts.


Contes i convivència a l'escola Puig-Agut de Manlleu


Els nens i nenes dels cursos d'I3, I4 i I5 de l'escola Puig-Agut de Manlleu van rebre la visita de les tècniques del programa Veïnat Actiu de VINCLE durant la setmana prèvia a Sant Jordi.


Mitjançant diferents tallers creatius a través d'eines com els contes i els dibuixos, van treballar la diada amb els infants, desenvolupant dinàmiques centrades en la diversitat, la convivència i la comunitat.


El Servei de Mediació de Valls organitza una parada per Sant Jordi


Les tècniques del Servei de Mediació i Dinamització Comunitària va compartir parada de Sant Jordi amb les companyes del projecte Radars.


Les nostres companyes van estar atenent durant tota la diada a les persones que sol·licitaven informació sobre el recurs i entregant díptics i punts de llibre.


Llibres i llegendes amb el grup de dones del Taller Parlem de Salt


El grup de dones del taller Parlem de la Xarxa Tallers amb Famílies de Salt van passar la diada conversant sobre Sant Jordi i posant en comú les diferents llegendes que existeixen als seus països d'origen.


També van elaborar un Diccionari de la Vida Quotidiana, traduïnt al català les accions que fem durant el dia a dia.


Participem en l'activitat "Sant Jordi per a tothom!" al Prat de Llobregat


L'equip de VINCLE d'Agents per a la Convivència del Prat van acompanyar i oferir suport a la gent gran de la residència Penedès en l'activitat comunitària "Sant Jordi per a tothom!", que fan fer conjuntament amb l'alumnat de l'institut Estany de la Ricarda.


Van poder compartir amb elles aquesta estona mentre elaboraven roses amb material reciclat, en una acció adreçada a sensibilitzar sobre la solitud no desitjada i a fomentar la cohesió comunitària.Aquestes han estat algunes de les activitats més rellevants relacionades amb la diada en les quals hem col·laborat activament. I vosaltres, com heu passat aquest Sant Jordi? Esperem que us hagin (i hagueu) regalat moltes roses i llibres!


Recent Posts

See All

留言


Ancla 1
bottom of page