top of page

Estrenem nova identitat gràfica



A VINCLE hem estat treballant intensament durant els darrers mesos en un projecte de disseny de nova imatge gràfica per a la nostra entitat i, finalment, us podem mostrar el resultat de tota aquesta feina. Una proposta viva, neta, funcional i moderna que reflecteix d'una manera renovada la tasca de VINCLE, adreçada a  l'acompanyament a les persones i a l'enfortiment de les comunitats.


Aquest any, en el qual celebrarem el 20è aniversari de la nostra entitat, ha estat el moment escollit per fer el canvi, per reformular la nostra imatge i deixar enrere la identitat gràfica que ens ha acompanyat durant les últimes dues dècades. Des d'aquell 2004, VINCLE ha canviat molt i aquesta actualització neix en aquest context, amb la voluntat d'acompanyar amb noves eines tot el procés de transformació i creixement que ha viscut i està vivint la nostra entitat.


Complementa el nostre nou logotip la frase "Acompanyem persones, enfortim comunitats", que expressa fidelment la tasca que desenvolupa VINCLE en els diferents programes i serveis que gestiona arreu del territori català. És precisament aquesta atenció des de la proximitat i la professionalitat, centrada en la persona i el seu entorn, allò que fem a VINCLE.



El projecte ha estat desenvolupat en col·laboració amb l'estudi de disseny gràfic Diego Feijóo, que amb el seu assessorament i visió ens ha ajudat a definir la nova identitat que volíem per a VINCLE. Partint del disseny del logotip, la proposta també adapta i modifica el format i presentació dels diferents continguts i materials que genera la nostra entitat. Tota una sèrie de recursos que han de permetre dotar la nostra comunicació externa de noves possibilitats i d'una millor orientació als nostres clients i col·laboradors.


A partir d'ara ja veureu reflectits tots aquests canvis als nostres correus electrònics, a les nostres xarxes socials i al nostre butlletí. Durant els pròxims mesos finalitzarem aquest projecte amb la creació d'un nou lloc web per a l'entitat. 


Esperem que us agradi la nostra nova imatge.

Commentaires


Ancla 1
bottom of page