top of page

Assistim a la cloenda dels cursos 2020-21 de la Xarxa Tallers amb Famílies de Salt

Publicat el 11-06-2021



Una seixantena de persones van assistir el passat dijous 3 de juny a la cloenda de l’edició dels cursos 2020-21 de la Xarxa Tallers amb Famílies, programa desenvolupat per VINCLE a la localitat de Salt. L’auditori de la Factoria Cultural Coma Cros va ser l’escenari escollit i entre els presents hi podíem trobar famílies participants en els tallers, persones voluntàries, representants de l’Ajuntament de Salt, docents dels centres educatius de la localitat i les pròpies tècniques de l’entitat encarregades del programa.


Fermí Cunill, Regidor d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Salt, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents, i va aprofitar per destacar i agrair el seu compromís amb el programa. També va fer un petit balanç dels cursos i va animar a les famílies a seguir participant als tallers en les pròximes edicions.


Després va ser el torn de presentar un petit vídeo amb imatges de les diferents formacions que s’han realitzat durant aquesta convocatòria del programa, en concret dels tallers Cliquem, Ioga, Parlem i Creem. Per a tancar l’acte, es va fer l’entrega d’un certificat de participació com a agraïment a les persones voluntàries i d’un diploma per a les famílies i persones participants.


La Xarxa de Tallers amb Famílies és un programa gestionat per VINCLE – Associació per la Recerca i l’Acció Social, amb el suport de l’Ajuntament de Salt, que desenvolupa diferents tallers formatius als centres educatius de la localitat, adreçats a les famílies dels seus alumnes. Els tallers també compten amb la col·laboració de persones voluntàries del Punt de Suport al Voluntariat de Salt.

Comments


Ancla 1
bottom of page