top of page

Deu anys del Punt de Voluntariat de Salt



El Punt de Voluntariat de Salt compleix enguany el seu desè aniversari. Per celebrar aquesta data tan important, el passat 12 de juny es va celebrar al Centre Cívic Les Bernardes un acte d'agraïment a totes les persones voluntàries que han participat en el programa durant aquests deu anys de trajectòria, amb la presència de representants del consistori i de l'equip de VINCLE, encapçalat pel president de l'entitat, en Francesc X. Rodríguez, i la Directora Executiva, Sílvia Durany.


L'obertura institucional de l'acte va ser presidida per l'Alcalde de Salt, el Sr. Jordi Viñas i la Tinent d'Alcalde i Regidora d'Acció Social i Ciutadania, la Sra. Fanny Carabellido. Tot seguit, la nostra companya Sílvia Durany, va fer un recorregut pels inicis del projecte gestionat per VINCLE i va rendir un petit homenatge a les persones que el van impulsar, amb una especial menció a la nostra companya Montse Puigvert, qui el va fer créixer i consolidar amb la seva confiança i compromís en el projecte.


Després va ser el moment d'escoltar les protagonistes del programa. Es va obrir un espai de tertúlia on diferents persones tècniques, entre les quals es trobava la nostra companya i coordinadora del programa, Anna Sánchez, i voluntàries que han format part del Punt de Voluntariat fins al dia d'avui van reflexionar, pensar i proposar diferents idees, inquietuds i estratègies per tal d'afrontar els diferents reptes amb els quals es troba el voluntariat. 


Finalment, les assistents van gaudir d'un berenar elaborat pel Programa de Formació i Inserció de Pastisseria de l'Escola Pia de Salt i, per acabar, es va fer entrega dels certificats de participació a les 12 voluntàries que han acompanyat de manera continuada, durant tot l'any 2023, els diferents projectes amb els quals col·labora el Punt de Suport al Voluntariat.




Commenti


Ancla 1
bottom of page