top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Ampliem la prestació d’assistència social en les actuacions de l’INCASÒL



L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha renovat amb VINCLE l'adjudicació del Servei d’assistència tècnica i consultoria socioeducativa i comunitària de les actuacions de remodelació de l’INCÀSOL. El passat dijous 15 de setembre es va fer efectiva la signatura de continuïtat de prestació del servei, que preveu la participació de les tècniques de l'entitat en noves accions als barris de Sant Roc i Sant Crist de Badalona i a la Colònia Sedó, a Esparreguera.


A més dels citats projectes de remodelació, l’acord també incorpora l'execució i tancament de les actuacions que actualment s’estan portant a terme al Grup Sant Isidori (Mollerussa) i a Peius Gener (Badalona).


El nou contracte, amb una vigència de tres anys, referma el compromís de l’INCASÒL amb l’assistència especialitzada en l’àmbit social i comunitari que complementa els procediments administratius i urbanístics propis dels processos de remodelació de barris d'alta complexitat.


Aquest servei, en el seu plantejament i metodologia, garanteix una interlocució i assessorament adaptats a les necessitats de les persones afectades i la correcta inclusió de la dimensió social en els processos urbanístics de millora urbana.


Les línies tècniques d’actuació de VINCLE en el marc del servei inclouen l’orientació, acompanyament i mediació als residents en les diferents fases de desenvolupament, amb especial atenció als casos que presentin risc d’exclusió i situacions de vulnerabilitat; la prestació d’un servei d’assessorament en la presa de decisions dels equips de treball de l’INCASÒL i la comunicació amb els col·lectius i institucions del territori externes a les actuacions.


A banda de les accions programades, es preveu paral·lelament la implementació d’operacions addicionals vinculades als projectes de l’INCASÒL, seguint criteris de prioritat i aplicables durant tot el període d’execució del present contracte.

Ancla 1
bottom of page