top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Assistim a l’acte de celebració del 20è aniversari d’ECAS


© Fotografia de Xavier Caparrós


ECAS - Entitats Catalanes d’Acció Social va celebrar el passat dimarts 17 d’octubre el seu 20è aniversari i VINCLE ens vam unir a la commemoració d’aquesta data tan assenyalada amb tot l’equip de la Federació i les representants de les més de 90 entitats membres presents a l’acte. La Marta Eugènia González, Directora General de VINCLE, va assistir a la jornada organitzada a la Nau Bostik de Barcelona en representació de la nostra associació.


VINCLE és membre de la Federació des de l’any 2011 i durant tota aquesta etapa, la nostra entitat ha contribuït activament en diversos espais interns de participació i decisió. Actualment, VINCLE forma part de la Junta Directiva d’ECAS, de la Comissió d’Habitatge i de les Comissions Territorials de Girona i Tarragona. La lluita per la justícia social i la defensa dels drets de les persones en situació de risc d’exclusió han estat objectius que sempre hem compartit, en els quals la nostra entitat ha intentat aportar la seva experiència i bagatge en benefici de la integració social i comunitària dels diferents col·lectius atesos.


Marta Eugènia González, Directora General de VINCLE, recollint el reconeixement d’entitat membre a l’acte de celebració del 20è aniversari d'ECAS. © Fotografia de Xavier Caparrós


És per tots aquests motius que la nostra entitat va voler celebrar amb l’equip d’ECAS aquest aniversari, aquesta trajectòria de vint anys de treball incessant. En un moment d’incertesa màxima provocada per crisis que afecten cada vegada més àmbits de la vida de les persones, el passat 17 d’octubre vam tenir l’oportunitat de felicitar-nos per la gran feina desenvolupada aquestes dues dècades i, alhora, de reforçar la nostra voluntat d’afrontar amb determinació els nombrosos reptes de futur del Tercer Sector Social que se’ns presenten durant els pròxims anys.


Només ens queda expressar la nostra més sincera enhorabona per aquest 20è aniversari. Des de VINCLE continuarem treballant des dels nostres programes i serveis i des dels diferents espais de participació d’ECAS, fomentant l’aprenentatge mutu i col·laborant amb totes les entitats membres, sumant per la justícia social.

Ancla 1
bottom of page