top of page

Celebrem la cloenda de la quarta edició de la Xarxa Tallers amb Famílies de Salt



El passat 6 de juny vam celebrar la finalització d'una nova edició de la Xarxa Tallers amb Famílies Salt a la Factoria Cultural Coma Cros. Hi van assistir un centenar de persones, entre les quals es trobaven les famílies que s'han vinculat al programa, juntament amb diversos representants del consistori. Aquest acte, que s'organtiza anualment per agraïr el seu compromís a totes les persones involucrades en els tallers que ofereix la Xarxa, va finalitzar amb l'entrega dels diplomes d'assistència a les famílies participants.


Va obrir l'acte el regidor d'ensenyament i joventut, Adrià Martín, que va donar les gràcies a totes les assistents per la bona acollida que han tingut els tallers. Tot seguit, les responsables del programa van fer entrega dels diplomes de participació a les mares que han col·laborat en els tallers i a les voluntàries que han prestat el seu suport per al seu bon desenvolupament. Finalment, es va projectar un petit vídeo amb un recull de les activitats realitzades i, per posar-hi punt i final, vam gaudir d'un esmorzar a càrrec del PFI de Pastisseria de l'Escola Pia de Salt.



La integració de les famílies en la comunitat educativa, amb l'equip docent i els centres és cabdal per al procés educatiu dels infants. La Xarxa Tallers amb Famílies té l'objectiu de reforçar aquests lligams i proporciona un suport per fomentar la seva participació en els afers acadèmics i socials dels nens i nenes. Les diverses activitats organitzades durant el curs amb les famílies i els infants, contribueixen a forjar una comunitat educativa més connectada i diversa.


La Xarxa Tallers amb Famílies, gestionada per VINCLE, acomiada així la seva quarta edició, amb un munt d'activitats dirigides a les famílies durant tot el curs acadèmic. S’han organitzat tallers artístics, sessions d’alfabetització, formacions per a participants i equips docents, visites culturals i lúdiques, activitats d’enxarxament al territori, xerrades i exposicions. Espais on aprendre i compartir experiències i recursos que vinculen a les famílies amb l’escola i el seu entorn, teixint sinergies i construint relacions entre els infants, les mares i pares, els centres educatius i la comunitat.

12 views0 comments

Comments


Ancla 1
bottom of page