top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

La Xarxa Tallers amb Famílies de Salt acomiada el curs envoltada per tota la comunitat educativa



La Xarxa Tallers amb Famílies va celebrar la finalització de la seva la tercera edició el passat 7 de juny a l’auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. A l’acte de cloenda hi van assistir més de 150 famílies, acompanyades d’un grup de persones voluntàries i docents, que han estat implicades directament en el projecte a través de les diverses activitats i tallers organitzats durant tot l’any lectiu per les nostres companyes Anna i Pau.


El regidor d’Ensenyament i Joventut de Salt, el Sr. Fermí Cunill, va obrir la jornada donant la benvinguda a les assistents i agraint a totes el seu compromís amb la xarxa. Posteriorment, les responsables del programa van fer entrega dels diplomes de participació a les mares que han col·laborat en els tallers i a les voluntàries que han prestat el seu suport per al seu bon desenvolupament. Finalment, les nostres companyes Anna i Pau han projectat un vídeo amb imatges de les activitats i seguidament, s’ha organitzat un esmorzar conjunt a càrrec de l’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI) de pastisseria de l’Escola Pia de Girona.


La nostra companya Anna Sánchez, tècnica de la Xarxa Tallers amb Famílies, amb un grup de dones participants durant la visita del programa a la mostra "Girona, Temps de Flors"


La implicació de famílies en el procés educatiu dels seus fills i filles, en col·laboració amb l’equip docent i els mateixos centres, és cabdal per a la seva integració i èxit escolar. El suport que la Xarxa Tallers amb Famílies les proporciona, ajuda a fomentar la seva participació en els afers acadèmics i socials dels nens i nenes. Mitjançant diverses activitats durant el curs amb les famílies i els infants, la Xarxa procura espais de participació i cohesió que generen vincles que contribueixen a una comunitat educativa més connectada i diversa.


La Xarxa Tallers amb Famílies, gestionada per VINCLE, tanca la seva tercera edició amb un llarg itinerari d’activitats a les seves espatlles. S’han organitzat tallers artístics, sessions d’alfabetització, formacions per a famílies i equips docents, visites culturals i lúdiques, activitats d’enxarxament al territori, xerrades i exposicions. Tots ells han estat espais on aprendre i compartir experiències. Propostes que vinculen les famílies amb l’escola i el seu entorn, teixint sinèrgies i construint un pont entre els infants, les mares i pares, els centres educatius i la comunitat.


Ancla 1
bottom of page