top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Relleu a la Direcció General de VINCLE i a la representació dins la Junta Directiva d’ECAS

Publicat el 21/10/21


La Marta Eugènia Gonzàlez, nova Directora General de la nostra Associació, assumeix les funcions d’en Francesc Xavier Rodríguez com a membre de l’òrgan de govern de la Federació


La Marta Eugènia Gonzàlez i en Francesc X. Rodríguez a la presentació del relleu en la Direcció General de VINCLE, durant la Jornada d’Estiu organitzada el 8 de juliol de 2021



El passat mes de juliol es va produir un relleu en la Direcció General de VINCLE. La Marta Eugènia Gonzàlez va agafar el testimoni al capdavant de l’equip directiu de l’entitat de mans d’en Francesc Xavier Rodríguez Burch, que seguirà sent el president i liderarà la potenciació dels òrgans de govern de l’entitat. En aquest traspàs de funcions la nova directora General assumeix la representació de VINCLE a la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), com a membre de la Junta Directiva de la Federació.


VINCLE ha iniciat una nova etapa amb l‘objectiu d’assolir major projecció i realització de nous serveis, consolidant així el treball iniciat ara fa 18 anys. La potenciació dels òrgans de govern i l’ampliació de l’estructura i de l’equip directiu són elements clau d’aquest procés. En aquest sentit, s’han produït diferents canvis i relleus de responsabilitats. Durant els darrers mesos s’ha incorporat un director financer, un tècnic de comunicació i s’ha produït una ampliació de funcions directives a l’àrea de programes i serveis, a més del citat relleu a la Direcció General.


L’anunci oficial davant la presidència i Junta Directiva d’ECAS es va produir el passat dijous 14 d’octubre, a la primera trobada presencial després de la pandèmia. Durant aquest acte intern de la federació, es va formalitzar el relleu dels representants de VINCLE, agraint el treball d’en Francesc X. Rodríguez, presentant a la Marta Eugència Gonzàlez i fent referència a la Marta Soler, directora tècnica, com a suplent en aquestes funcions al òrgan de govern de la federació ECAS.


La nova Directora General de VINCLE ja ha iniciat aquest treball de projecció externa de l’associació assistint a la trobada d’ECAS amb diversos representants d’àrees vinculades a l’acció social de la Generalitat de Catalunya el passat dimecres 13 d’octubre. A l’acte hi van ser presents la Sra. Anna Figueras, Secretaria d’Afers Socials i Famílies, amb els directors de Serveis Socials, d’Autonomia i discapacitat i de Prestació de serveis. el Sr. Josep Maria Forné, Director General de Serveis Socials, la Sra. Maria Rosa Vilella, Directora General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat i la Sra. Rosa Maria Pons, Directora General de Prestació de Serveis. Per part d’ECAS, va participar-hi una comitiva de quatre persones membres de la Junta Directiva, acompanyades per la Directora General de la federació.


VINCLE es troba actualment en un moment de canvi molt important. Un canvi adreçat al desenvolupament de noves oportunitats de servei públic i d’expansió de la seva incidència social. Aquest procés d’evolució també inclou el seu paper com a entitat associada a la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social, amb l’objectiu de continuar contribuint i donant suport a la seva tasca i al desenvolupament dels seus projectes, missió i valors. El relleu en la Direcció General de l’Associació i en la representació dins la Federació no fan sinó reflectir la voluntat de la nostra entitat de seguir creixent i d’encarar amb valentia i empenta els reptes futurs que se’ns presenten.




Ancla 1
bottom of page