top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Som equip!



La nova etapa de VINCLE segueix avançant, amb els reptes i exigències propis dels moments de canvi, però amb pas ferm i decidit.


Si hi ha una cosa que és cabdal per assolir els objectius d’aquesta etapa és aconseguir sentir-nos i funcionar en equip. El grup es sustenta en el fet que cadascú assumeix les seves responsabilitats, amb la confiança de les companyes i procurant els resultats sense excusar-nos en circumstàncies externes a un mateix.


Ser equip és la suma de totes, amb criteris i maneres ben definides. Fent, cadascú, autocrítica. Generant el debat que calgui per millorar i pensant en el grup, potser abans que en un mateix.


El passat dia 16, vàrem celebrar les jornades internes de VINCLE. “Jornades de Primavera”, que les hem anomenat. L’objectiu va ser conèixer més a fons el que realitzem des de cadascuna de les àrees dels serveis i programes de l’entitat.


D’aquesta manera fomentem la cohesió i el sentit de pertinença a VINCLE, davant la dispersió dels serveis en els que estem adscrits cadascuna i realitzem les nostres tasques professionals quotidianes. Els valors i estil de treball que compartim a VINCLE han de ser la nostra guia, fent que el discurs verbal i els fets a la pràctica siguin del tot coherents.


Amb actitud positiva, implicant-nos en l’equip, pensant sempre en la utilitat i eficiència del servei que prestem a les persones i famílies que acompanyem, segur que assolirem les fites que ens proposem. Hem aconseguit ja, nous i rellevants serveis que donen continuïtat a l'itinerari recorregut des dels inicis de la nostra entitat. Ara hem de fer viable i amb garanties tots aquests projectes que tenim entre mans.


Moltes gràcies, perquè a VINCLE tenim la sort de comptar amb persones ben disposades, preparades i obertes a seguir millorant en equip per excel·lir en la nostra tasca.



Francesc X. Rodríguez Burch

President

Ancla 1
bottom of page