top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Tarda Oberta col·labora en el cicle d'activitats d'estiu per a joves a Salt



El programa socioeducatiu Tarda Oberta, gestionat per VINCLE, ha col·laborat aquest mes de juliol en l'organització del cicle "Activitats d'estiu a Salt". Aquesta iniciativa, adreçada a joves d'entre 10 i 25 anys del municipi, ha estat impulsada per l'Ajuntament de Salt conjuntament amb diferents associacions i entitats del territori. El cicle ha consistit en un total de cinc activitats lúdiques i gratuïtes en diversos punts de l'espai públic, amb la participació i dinamització de diverses agrupacions locals dels àmbits de l'esport, la cultura i la comunitat.


Taller de percussió a càrrec del grup Papaya Jam


La primera d'aquestes trobades va ser el passat dimecres 5 de juliol a la Plaça del Mercat de Salt. El grup musical Papaya Jam va ser l'encarregat d'amenitzar la jornada amb un taller participatiu de percussió. Una setmana després, el 12 de juliol, El Circ Petit va ser el protagonista d'acostar a les més joves l'espectacle del circ mitjançant un taller a la Plaça Llibertat i l'endemà, el Club de Bàdminton Salt i el Club de Volèibol AVAP Girona van organitzar diverses activitats esportives a la Plaça Massana.


El dia 26 va ser el torn del CTAC Girona, Centre de teràpia assistida amb gossos, que va realitzar una demostració d'educació canina davant les persones assistents a la Plaça Catalunya. El dia 27 va tenir lloc la darrera de les activitats, amb la projecció de cinema organitzada a la Fàbrica Jove de Salt.


Activitats esportives amb el Club de Bàdminton Salt i el Club de Volèibol AVAP Girona


El cicle "Activitats d'estiu a Salt" ha proposat enguany aquesta oferta variada de tallers en diferents punts de l'espai públic de Salt amb l'objectiu de fomentar la participació dels nens, nenes i adolescents en activitats d'esbarjo a l'aire lliure i alhora, donar-los a conèixer diferents recursos i agrupacions que organitzen accions al territori obertes al col·lectiu de joves.


Aquest programa ha esta coorganitzat per Ajuntament de Salt, Generalitat de Catalunya, Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, Next Generation Catalunya, Salt Jove, La Fàbrica Jove de Salt, Juguem? Salt, Fundación Atenea, Fundesplai Joves i VINCLE - Associació per la Recerca i l'Acció Social


Ancla 1
bottom of page