top of page

Un equip compromès amb la millora dels nostres processos de treballAcabat aquest primer semestre i amb les vacances a la cantonada, en aquest Butlletí exposem els treballs realitzats des de l'àrea de programes de VINCLE.

Projectes com el de la Xarxa de Tallers a Salt o el de mediació escolar a Esparreguera, la formació interna sobre el dol migratori o les accions de bona convivència ciutadana al Prat de Llobregat, són mostra del compromís i bon fer dels nostres equips en realitats ben concretes i locals que segueixen l'estela originària de VINCLE en l'atenció a les persones des de la proximitat i fent un acompanyament compromès. Enhorabona per l'esforç continuat i encertat de tots els equips. Parlem també del nostre programa de suport a les persones desnonades dels habitatges, servei de l'Ajuntament de Barcelona que ha rebut un reconeixement: el premi World Habitat. Ens sentim orgullosos del treball que hem organitzat i aplicat al servei SIPHO i, per tant, felicitats a tot l'equip que, des de VINCLE, ho ha fet possible. També fem referència als reportatges que s'han publicat sobre el treball de reallotjament de les famílies del bloc d'habitatges Venus de La Mina. Ara fa un any que es va iniciar el procés, amb el projecte d'expropiació conjunta de l'edifici Venus, i el treball realitzat ha estat intens, de mèrit i bons resultats davant un repte social gens fàcil. Cal reconèixer l'excel·lent treball de tot l'equip. A més de tot aquest voluminós treball, s'ha fet una feina menys visible, però cabdal per a excel·lir en l'acció social i educativa que desenvolupem. Amb el suport i assessorament de l'ICONG, aquest semestre s'ha fet la implementació de la formació dels equips humans en processos de qualitat, i el desplegament de la seva implantació en la programació de treball. Aquest ha estat un treball intens, sobreposat a l'activitat habitual d'atenció a persones i famílies de cada programa. Només amb la voluntat i convicció, de cadascuna de les persones professionals dels equips de VINCLE, es pot dur a terme aquesta feixuga i important tasca de millora en els processos de treball. Des de les àrees de suport i base a la nostra genuïna activitat social, l'àrea econòmica, de recursos humans, de comunicació i tot el suport administratiu, responsables i tècnics han estat totalment involucrats en la formació per a la qualitat i en el desplegament del Pla Estratègic, dedicant també hores i esforços, mostrant el seu encert i bon fer, per aquest objectiu que ha de ser necessàriament un objectiu conjunt que abasti la totalitat de l'equip de VINCLE. Amb la seguretat que aquests treballs, afegits als habituals, són necessaris per a una atenció de qualitat a les persones que acompanyem i atenem des dels nostres serveis i que els aprenentatges adquirits ens fan créixer com a professionals i com a entitat, quedi aquí constància del mèrit i reconeixement a aquesta formació realitzada i la seva aplicació en els processos de treball. És en equip que avancem. La suma de rols i persones fan possible el bon servei.

Agraïment a totes i cadascuna de les persones que s'esforcen diàriament des dels equips de VINCLE.Francesc Xavier Rodríguez Burch

President de VINCLE

Comments


Ancla 1
bottom of page