top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Un estiu per renovar forces en l'acció social



Amb aquest butlletí tanquem l'activitat del curs 2021-22. Ens disposem a un necessari descans i desconnexió del treball per a renovar ànims i forces per tal de seguir donant el màxim en l'atenció a les persones i famílies amb necessitats socials.


En el nostre sector de treball, està pendent que els grups parlamentaris comencin a debatre la proposta de text de la Llei del Tercer Sector Social que es va entrar al registre de la cambra catalana el passat mes de maig. Amb les eleccions municipals a l'horitzó del curs vinent, esperem un impuls per a les polítiques socials que ajudin a resoldre la cronificació de la pobresa que s'ha produït arran de les crisis econòmiques i de la pandèmia d'aquests darrers anys.


Promogut per la nostra federació ECAS, hem participat activament en la jornada sobre el dret a l'habitatge i en l'elaboració del darrer informe INSOCAT (Indicadors Socials de Catalunya). Des dels nostres programes d'actuació veiem cada dia situacions dramàtiques i d'emergència en relació amb la necessitat de garantir el dret a l'habitatge de manera estructural com a bé d'ús i de primera necessitat. Hi ha aspectes molt concrets a resoldre en aquests moments com ho són la moratòria als desnonaments o la regulació de preus de lloguer.


En aquest Butlletí us informem de les activitats incloses al Pla de Formació de VINCLE. Creiem que la informació interna és la base per a una bona aportació professional i de coneixement per als serveis que realitzem en els equips de l'entitat. Com és habitual, en aquesta edició continuem informant de les noves activitats i aprofundint en els projectes habituals que la nostra organització ve realitzant.


Us desitgem un bon descans durant aquest estiu i que tothom pugui gaudir d'unes vacances de desconnexió, per a un retorn al treball amb noves forces i ànims renovats.


Francesc X. Rodríguez Burch

President

Ancla 1
bottom of page