top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Un nou equip de VINCLE s’incorpora a l’Oficina de Rehabilitació Municipal de Barcelona



Un nou equip de treball de VINCLE de set professionals, format per personal administratiu, treballadores socials i arquitectes, es va incorporar el passat 17 de març al programa d’ajuts a subvencions del Pla de Barris i d’Edificis de l’Ajuntament de Barcelona, que gestiona l’empresa Foment de Ciutat mitjançant l’Oficina de Rehabilitació Municipal. L’equip oferirà atenció presencial, suport i acompanyament al programa de rehabilitació d’habitatge social, en el marc dels Fons Europeus Next Generation.


VINCLE amplia amb aquest servei la seva presència en l’àmbit dels ajuts a la rehabilitació vinculats als fons europeus a la capital catalana, ja que aquests nous professionals se sumen a les tècniques de la nostra entitat que gestionen aquestes mateixes subvencions a l’Oficina de Finques d’Alta Complexitat, administrada també per Foment de Ciutat.


El nou equip multidisciplinari s’encarregarà de resoldre tots els dubtes i consultes relacionades amb les convocatòries d’ajuts i d’acompanyar en el procés d’assessorament a les persones que ho sol·licitin, tant per a les gestions associades a la rehabilitació del seu habitatge com de l’edifici on resideix la seva comunitat veïnal. Treballaran en l’atenció directa amb la ciutadania des de l’Oficina de Rehabilitació Municipal de Barcleona (C/ de Pujades, 350).


El programa d’ajuts a les subvencions del Pla de Barris i del Pla d’Edificis, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu millorar l’eficiència energètica dels habitatges i edificis residencials als diferents districtes de la ciutat.

Ancla 1
bottom of page