top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Un reconeixement per a les nostres professionals



A VINCLE sempre hem volgut que cadascuna de les persones i professionals que formen el nostre equip sentin que són part important de l’entitat i dels seus serveis. Sabem que, més enllà del que des de VINCLE podem oferir-los-hi, allò més rellevant és l’actitud personal, la implicació i la voluntat de servei. És en això que, juntament amb la formació i capacitació, hem de fonamentar els diferents equips que condueixen els nostres programes i serveis.


Per això, a banda del coneixement públic i del ressò mediàtic d’un servei determinat, el treball diari de cada persona de VINCLE en l’espai individual que li pertoca és igualment molt important i valorat per tots nosaltres. Sovint el millor acompanyament i cura de les persones es dona des de la sensible i humil proximitat a la persona que atenem.


Des del primer dia volem que tots els i les companyes es sentin VINCLE. Per això ens hem d’esforçar en acollir bé i formar, des de la igualtat i el respecte, a l’equip que garanteix els bons resultats de treball. I és per això que mirem d’incorporar a bones persones i excel·lents professionals. Quan, en diferents etapes, sorgeixen dificultats econòmiques, d’organització i cohesió, podem veure i demostrar el compromís i responsabilitat de cadascú. Des d'aquí, donem les gràcies a cadascú dels que heu fet un esforç especial i demostrat la vostra implicació, en aquest complicat inici d’any, per la posada en marxa de nous programes que fan créixer l’entitat i que, amb dedicació i habilitat, anem conduint amb èxit.


Important és qui porta el timó, i la nostra Directora General Marta Eugènia ho fa de forma modèlica, capacitada i compromesa. Malgrat suportar una etapa de notables problemes de salut, no ha deixat de banda el seu lideratge, amb el suport d’un excel·lent equip directiu.


Des de la Junta Directiva de l’entitat volem fer aquest reconeixement a tots els qui treballeu a VINCLE, encoratjar-vos en el vostre compromís personal i creixement professional i mostrar-vos la nostra disponibilitat per tot allò que el grup necessiti. Recentment, s’han incorporat nous socis a l’associació que, de ben segur, faran mes sòlida i efectiva la tasca d’orientar i donar suport als equips per tal d'assolir els objectius de servei a les persones de la nostra entitat.



Francesc Xavier Rodríguez Burch

President

Ancla 1
bottom of page