top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

VINCLE amb el poble de Gaza


VINCLE - Associació per la Recerca i l'Acció Social s'adhereix al manifest "ATUREM EL GENOCIDI A PALESTINA. Prou comerç d’armes amb Israel", impulsat per la coalició Prou Complicitat amb Israel, per denunciar el genocidi indiscriminat que l'estat d'Israel està perpetrant a Gaza durant les darreres setmanes en el marc d'una ofensiva militar que ha provocat milers de morts innocents i una situació humanitària catastròfica per al poble palestí.


Des de la nostra entitat ens volem sumar a les reivindicacions incloses en aquest manifest, que exigeix als responsables de la Unió Europea i del govern espanyol un alto el foc immediat, l’establiment de corredors humanitaris que permetin proveir aliments i medicaments a la ciutadania, la suspensió del comerç d’armes i la cooperació militar amb Israel i la imposició de sancions que acabin amb l'opressió de l'estat israelià sobre la franja de Gaza i els altres territoris ocupats.


Les reivindicacions també s'estenen al Govern de la Generalitat de Catalunya, perquè deixi de considerar Israel com a regió estratègica a l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) i a l'Ajuntament de Barcelona, per suspendre l'agermanament amb la ciutat de Tel-Aviv.



Des de VINCLE volem expressar el nostre suport a aquesta iniciativa, que ja compta amb l'adhesió de més de 300 associacions i entitats de diversos àmbits, en favor dels drets fonamentals del poble palestí. Aquests drets estan sent flagrantment vulnerats a través d'un estat de setge de l'exèrcit israelià, que és possible gràcies a la inacció i indiferència de bona part dels governs dels països europeus i, en especial, dels Estats Units d'Amèrica.


Per això, com entitat compromesa en la lluita contra la violència, el racisme, la discriminació i, alhora, defensora de la igualtat de gènere, de la defensa dels drets dels infants i del dret a la vida i a la dignitat, ens fem ressò d'aquest manifest i subscrivim totes les seves reivindicacions.


Aturem el genocidi a Gaza!



Ancla 1
bottom of page