top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

VINCLE reuneix els seus equips de treball a la Jornada de coneixement intern


  • Aquesta trobada, organitzada el passat dilluns 16 de maig a la Lleialtat Santsenca, va reunir una seixantena de treballadores de l'entitat dels diferents equips de treball de l'entitat.


  • La Jornada va complir un doble objectiu: Compartir metodologies i experiències en l'acció social dels diversos serveis i programes i fomentar la cohesió i la coneixença del grup humà que formem VINCLE.


La Lleialtat Santsenca va ser l'espai escollit el passat dilluns 16 de maig per organitzar la primera trobada grupal de VINCLE després de l'etapa de confinament. La Jornada de coneixement intern, va comptar amb la presència d'una seixantena de treballadores de totes les àrees de l'entitat. Mitjançant diverses presentacions i dinàmiques pràctiques, les participants van poder conèixer millor la tasca dels diferents serveis i programes i alhora, el marc global de l'acció social i les actuacions que VINCLE porta a terme en bona part de la geografia catalana.


La presentació de la Jornada va anar a càrrec d'en Francesc X. Rodríguez, President de VINCLE, i la Marta Eugènia Gonzàlez, Directora General de l'entitat. Durant les seves intervencions, van posar de manifest la importància del coneixement intern de l'entitat així com del canvi i creixement que està experimentant VINCLE amb la introducció de nous equips, nous programes i nous reptes i oportunitats.


I precisament aquest era un dels objectius d'aquesta trobada: Disposar d'un espai on compartir metodologies i ampliar la nostra visió de la tasca de l'entitat, amb cadascun dels equips de treball aportant la seva experiència des del seu camp i posant-la en comú amb els altres companys i companyes.


El format de la Jornada va seguir aquest guió amb la intervenció de les coordinacions dels diferents àmbits de treball de VINCLE: Intervenció Comunitària i Gènere, Atenció a famílies en l'àmbit de l'habitatge i mediació, Intervenció socioeducativa, Emergència en l'àmbit de l'habitatge i Interculturalitat.



A banda de les presentacions habituals dels programes que formen part de la seva àrea, les coordinadores, amb el suport de diverses tècniques, van proposar una sèrie de dinàmiques que es van treballar de forma individual i grupal. Van ser uns exercicis que ens van fer reflexionar sobre les accions i les problemàtiques de serveis que, encara que no siguin del nostre àmbit, tenen semblances, punts en comú dels quals podem derivar solucions conjuntes.


Així doncs, la Jornada de Coneixement va esdevenir una d'aquestes trobades amb un component formatiu de base, però alhora amb un ambient relaxat i adreçat a la cohesió de grup. Una bona ocasió per reunir tota la família de VINCLE i continuar avançant i aprenent tots plegats.












Recent Posts

See All
Ancla 1
bottom of page