top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Celebrem la Jornada de Nadal de VINCLE



La trobada de tot l'equip tècnic de VINCLE abans de les festes nadalenques és una cita que sempre tenim ben marcada al calendari. És un moment per fer balanç de la feina feta i per pensar en els reptes més immediats que ens esperen amb l'arribada del nou any, però també és una oportunitat per cohesionar-nos com a grup i aprofitar per desitjar a les nostres companyes i companys un bon tancament d'any.


La Jornada va tenir lloc el passat dimecres 14 de desembre a la seu de la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31 - BCN) i va reunir una setantena de treballadores de l'entitat provinents dels diferents equips que treballen al territori. Però enguany, a diferència d'anteriors ocasions, no es va organitzar cap acció formativa. L'objectiu principal d'aquesta reunió era celebrar d'una manera lúdica i distesa la gran tasca desenvolupada per l'entitat durant un any de molts canvis, amb la introducció de nous programes, serveis i línies de treball.


Van donar la benvinguda a la Jornada en Francesc X. Rodríguez, President de VINCLE, i la Marta Eugènia Gonzàlez, Directora General de l'entitat. Van ser unes intervencions breus, d'agraïment cap a les tècniques i l'equip directiu allí present, que van concloure amb l'entrega a totes les treballadores del calendari 2023 de VINCLE, tot explicant la temàtica escollida.


Després de la pausa per dinar, ens vam animar amb l'activitat programada: un karaoke. Moltes companyes es van engrescar (superant la vergonya inicial) convertint la dinàmica en un espai de participació que ens va deixar moments força divertits. Algunes havien preparat l'actuació prèviament, mentre d'altres van pujar de forma espontània a l'escenari. En tot cas, ens ho vam passar molt bé i ens va servir per compartir moments d'esbarjo necessari amb les nostres companyes.


Podeu veure la galeria de fotografies de la Jornada a continuació:







Ancla 1
bottom of page