top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Els nostres equips es mobilitzen amb motiu del 8M



VINCLE i els seus equips de treball van participar activament aquest 8M en actes i dinàmiques de caràcter reivindicatiu i sensibilitzador arreu del territori, amb motiu de la Celebració del Dia Internacional de les Dones.


Les tècniques de la nostra entitat van assistir a les mobilitzacions organitzades des de diferents associacions i moviments socials, van confeccionar tríptics i cartells amb l'objectiu de difondre conceptes com el sostre de vidre, van participar en diverses activitats conjuntes i van decorar els seus espais de treball amb elements relacionats amb aquesta diada.


Podeu veure-ho en aquest recull d'imatges que ens han fet arribar els nostres equips:


Programa "Benestar en clau de dona" (Tarragona)

Les participants en aquest programa d'apoderament femení que VINCLE gestiona a Tarragona van ser presents a la manifestació del 8M organitzada per la plataforma 8M del Camp.




Programa de Rehabilitació del Pla de Barris i Programa d'acompanyament a les subvencions d'habitatge dels Fons Next Generation (Barcelona)

Les nostres companyes de l'Oficina de Rehabilitació Municipal de Barcelona van elaborar uns tríptics i cartells sota el lema "Trenquem el sostre de vidre". El mateix 8M van desplaçar-se fins a algunes de les comunitats que gestionen els seus programes a la zona del Besòs-Maresme, on van entregar aquests materials i conversar amb diverses persones referents del barri.



Agents de Convivència del Prat

Les Agents de Convivència del Prat de Llobregat van prestar suport a les diferents activitats institucionals organitzades a la població amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La seva tasca consistia a assegurar el civisme i la convivència entorn dels actes programats i resoldre consultes i demandes de la ciutadania.



Habitatges intergeneracionals de Maó (Menorca)

Les participants del taller de punt de la promoció d'habitatges intergeneracionals que VINCLE gestiona a Maó van crear llaços liles per a tota la comunitat. A més, van confeccionar un gran llaç que es va exhibir a una de les finestres d'entrada de l'edifici. Durant la sessió, es va capturar un recull fotogràfic de les mans de les participants com a testimoni visual de la col·laboració i creativitat compartida.



Xarxa Tallers amb Famílies (Salt)

Des del taller Parlem de la Xarxa Tallers amb Famílies a Salt, les mares i alumnes de l'escola Silvestre Santaló van col·laborar en la creació d'un mural entorn del 8M. Aquesta va ser la seva manera de reivindicar aquesta data, el paper de la dona treballadora, els drets i la lluita feminista. També van voler recordar les dones més importants de les seves vides i homenatjar-les amb la creació d'aquesta composició.



En definitiva, un 8M en el qual, des de VINCLE, vam voler reivindicar la igualtat de drets i d'oportunitats. Un 8M per l'erradicació de les violències masclistes. Un 8M per recordar el valor i la fortalesa de les dones en tots els àmbits de la nostra societat.


I, especialment, un dia per felicitar a totes les companyes que formen part de VINCLE i que, amb la seva feina diària, aporten tant i tant a l'acció social de la nostra entitat.

Ancla 1
bottom of page