top of page

La Xarxa Romest convoca la seva Jornada 2022 el proper 26 de gener

La Jornada analitzarà els “Reptes actuals en la intervenció amb població gitana de l’est a Catalunya”, a partir de les experiències de tècnics, serveis i entitats que realizen intervenció directa amb aquest col·lectiu


La Xarxa per a l’observatori de la població gitana de l’est d’Europa a Catalunya (Romest) us convida el pròxim dimecres 26 de gener a la Jornada “Reptes actuals en la intervenció amb població gitana de l’est a Catalunya”, organitzada amb el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta jornada vol esdevenir un espai multidisciplinar de coneixement on compartir experiències i metodologies de treball a l’entorn dels diferents serveis i entitats que atenen i realitzen intervencions amb grups de persones migrades d’ètnia gitana provinents de l’Europa de l’est. Comptarà amb la participació de tècnics i experts que, mitjançant els formats de ponències i taules rodones, reflexionaran sobre les problemàtiques actuals i futures a les quals s’enfronta aquest col·lectiu. Des de l’estigma imperant fins a les noves situacions de desigualtat que s’han generat i/o accentuat durant els darrers anys, amb especial atenció a temàtiques com el gènere o la infància i l’adolescència. La Jornada tindrà lloc el 26 de gener de 9:30 a 13:20 en format en línia amb assistència via inscripció prèvia. Us podeu inscriure omplint el petit formulari que trobareu en aquest enllaç. També podeu descarregar-vos el programa de la Jornada en format PDF.


Комментарии


Ancla 1
bottom of page