top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

La Xarxa Romest convoca la seva Jornada 2022 el proper 26 de gener

La Jornada analitzarà els “Reptes actuals en la intervenció amb població gitana de l’est a Catalunya”, a partir de les experiències de tècnics, serveis i entitats que realizen intervenció directa amb aquest col·lectiu


La Xarxa per a l’observatori de la població gitana de l’est d’Europa a Catalunya (Romest) us convida el pròxim dimecres 26 de gener a la Jornada “Reptes actuals en la intervenció amb població gitana de l’est a Catalunya”, organitzada amb el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta jornada vol esdevenir un espai multidisciplinar de coneixement on compartir experiències i metodologies de treball a l’entorn dels diferents serveis i entitats que atenen i realitzen intervencions amb grups de persones migrades d’ètnia gitana provinents de l’Europa de l’est. Comptarà amb la participació de tècnics i experts que, mitjançant els formats de ponències i taules rodones, reflexionaran sobre les problemàtiques actuals i futures a les quals s’enfronta aquest col·lectiu. Des de l’estigma imperant fins a les noves situacions de desigualtat que s’han generat i/o accentuat durant els darrers anys, amb especial atenció a temàtiques com el gènere o la infància i l’adolescència. La Jornada tindrà lloc el 26 de gener de 9:30 a 13:20 en format en línia amb assistència via inscripció prèvia. Us podeu inscriure omplint el petit formulari que trobareu en aquest enllaç. També podeu descarregar-vos el programa de la Jornada en format PDF.


Comments


Ancla 1
bottom of page