top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Participem en dues sessions de mediació i facilitació entre professionals al Prat de LlobregatLes nostres companyes del Servei de Bon Veïnatge i Convivència, que VINCLE gestiona al Prat de Llobregat, van assistir el passat 11 i 16 de febrer a dos tallers d’eines de mediació i facilitació impartits per les tècniques del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària de l’Ajuntament.


Les sessions de treball es van estructurar mitjançant la introducció de conceptes teòrics i dinàmiques relacionades amb la resolució de conflictes, per tal de facilitar la seva comprensió i posada en pràctica. La formació es va centrar en la identificació i resolució de casuístiques recurrents en el dia a dia de les treballadores d’aquests dos serveis, vinculant aquests coneixements a les accions que porten a terme amb i per a la ciutadania. Eines per facilitar la prevenció, la sensibilització, la difusió i una gestió positiva dels conflictes, elements estructurals de la mediació, van ser alguns dels temes a tractar durant els tallers.


Aquesta activitat també va servir per fer xarxa entre el grup de professionals que realitzen intervenció directa a la ciutat. Així doncs, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària va disposar d’un espai on transmetre les accions i els objectius que es desenvolupen des del consistori i, al mateix temps, practicar dinàmiques amb les tècniques dels serveis gestionats per VINCLE, compartint interessos, experiències i metodologia.

Commentaires


Ancla 1
bottom of page