top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Associació per la Recerca i l'Acció Social: Vint anys de camí   



Aquest any en farà vint que vàrem crear la nostra associació, seguint la trajectòria iniciada uns anys abans com a VINCLE. Podem estar contents del treball fet i de poder continuar fent servei atenent persones i famílies vulnerables, des del tercer sector social. Com tot en la vida hem passat per etapes diverses, a vegades amb dificultats i altres amb més facilitats. Sempre, però, funcionant en equip i amb la fortalesa del treball comú.


Aquest any toca celebrar l'aniversari dels 20. Iniciem un grup de preparació de la commemoració, que farà les propostes més adients i viables per poder-nos felicitar i gaudir d'aquesta fita.


Acabem l'any 2023 tancant un període complicat per la nostra organització, amb seriosos problemes de salut en persones clau del nostre equip, amb reptes financers complexos, amb un treball afegit per la qualitat i la projecció de l'entitat, etc. Sortosament, hem anat resolent aquests condicionants amb la implicació dels equips i amb una dedicació intensa de l'equip directiu. Iniciem el nou any 2024 amb nous reptes per l'estabilitat i la projecció de l'Associació.


Haurem de continuar comptant amb un lideratge hàbil i compromès i amb l'actitud empàtica de tots per superar i assolir junts les fites proposades, que hem de fixar en l'ideal de millorar les condicions personals i laborals de cadascú des de l'homogeneïtat de tot el grup i millorant l'eficiència dels nostres serveis per seguir sent útils a les persones que atenem i acompanyem.


Volem millorar també l'estructuració del grup de persones sòcies de la nostra entitat que, amb la Junta Directiva al davant, ha de donar un bon suport i orientació a l'equip professional. Separant i complementant els rols i la dedicació i sent més proactius per tal de poder aportar un suport efectiu a les activitats i projectes de l'entitat.


Cal encarar aquest nou any amb optimisme, sabent que no hi ha altra manera que l'esforç i la dedicació amb compromís, per tirar endavant el projecte VINCLE.


Hem fet un pressupost ambiciós per poder assumir les millores salarials tan anhelades i necessàries, que procurarem resoldre en un procés que no serà curt ni fàcil, però esperem arribar a bones solucions especialment per aquelles treballadores que han d'arribar als mínims salarials.


Continuarem informant i donant participació a les actuacions que es proposin per a la commemoració d'aquest 20è aniversari.



Francesc X. Rodríguez Burch

President de VINCLE

37 views0 comments

Recent Posts

See All
Ancla 1
bottom of page