top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Resiliència i aprenentatges per a un millor servei a les persones



Avancem amb resiliència institucional i aprenentatges d’equip. Superant dificultats organitzatives, econòmiques i de salut d’algunes companyes, acabem un curs en el qual la formació per a programar amb millor mètode i eficiència queda palesa pels resultats d’un treball en equip fonamentat en l’esforç i la convicció individual d’assolir una bona capacitació a VINCLE per fer un bon servei a les persones que atenem.


Aquest mes hem fet reunió d’assemblea general de l’entitat, aprovant nous estatuts i revisant les qüestions més rellevants del funcionament de VINCLE. Debatre i acordar la línia a seguir, orientant l’activitat i mantenint els criteris i els valors que ens identifiquen, són funcions de la governança de l’associació des de la presidència, la junta directiva i la ratificació de l’assemblea.


En el present butlletí continuarem coneixent les tècniques dels nostres equips en l’entrevista que fem cada mes. Desenvolupar una bona feina, útil i amb rigor, i sentir-se de VINCLE, cuidada i cuidant, és fonamental per disposar-se a atendre i acompanyar les persones amb qui actuem. Tot plegat és el que més ens omple i enorgulleix en la trajectòria de VINCLE.


Poder informar també de la varietat d’accions i activitats que realitzem, a través d’aquest butlletí, ens mostra internament i cap a l’exterior i ens ajuda donant-nos la possibilitat de conèixer i valorar tot allò que fem.


Darrere d’aquest treball, i per fer-lo possible, hi ha la dedicació d’especialistes en la direcció financera, els recursos humans, el suport administratiu i la comunicació. És per això que la tasca d’en Ramon, la Dolors, l’Ana i l’Albert esdevé cabdal perquè tot rutlli amb la màxima harmonia i efectivitat.


Per al curs vinent, tot el tercer sector social, haurem de fer front i incidència a la conjuntura resultant dels nous governs municipals i a les incerteses polítiques en l’àmbit estatal, mantenint l’atenció i compromís amb la pobresa que es va cronificant, la necessitat d’habitatge digne per a tothom, la convivència, l’educació i tots els altres elements que condicionen la cohesió social i el benestar de les famílies.


Per a tots un bon estiu, i vacances, per reprendre amb força i ànims el nou curs.



Francesc Xavier Rodríguez Burch

President de VINCLE

Ancla 1
bottom of page