top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Celebrem amb els nostres alumnes l’entrega de certificats del Servei de Primera Acollida de Rubí

Publicat el 06-07-21


Aquest servei de l’Ajuntament de Rubí, gestionat per una tècnica de VINCLE, ha tancat l’edició d’enguany amb un acte d’entrega de certificats d’acollida per a 82 alumnes


Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres


L’Ajuntament de Rubí va organitzar el passat dijous 1 de juliol l’acte de cloenda dels cursos 2020-2021 del seu Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes, amb la presència de la tècnica de la nostra entitat encarregada de gestionar aquest servei a la localitat vallesana. Un total de 82 alumnes van rebre el certificat d’acollida, document que acredita la seva formació i experiència i que reconeix la seva voluntat d’integració social, a més de tenir utilitat jurídica en diversos processos d’estrangeria.


La nostra companya Mireia Ferrús, que imparteix les formacions del Servei des de les oficines del Carrer General Prim de Rubí, valora molt positivament la resposta dels alumnes a les formacions i celebra que, tot i les dificultats derivades de la pandèmia del Covid-19 i el confinament, un nombrós grup d’alumnes hagin pogut finalitzar íntegrament la seva participació al programa.


Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres


Per això no es va voler perdre l’entrega dels certificats d’acollida que posaven punt i final a l’edició d’enguany del Servei als Jardins de l’Ateneu Municipal. Era un moment per estar al costat dels alumnes i agrair-los el seu compromís, compartint la seva satisfacció per haver superat els diferents mòduls i felicitant-los pel seu èxit i esforç.


La nostra entitat també vol expressar l’agraïment a l’Ajuntament de Rubí per la confiança dipositada en la gestió d’un Servei de Primera Acollida que, gràcies al treball conjunt, ha atès durant l’any 2020 a 184 persones, contribuint a millorar el seu procés d’integració sociolaboral i el seu arrelament a la població rubinenca.


Les formacions del Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes consten de diferents mòduls i recursos educatius que inclouen 90 hores de competències lingüístiques en llengua catalana, 15 hores de coneixements de l’entorn laboral i 15 hores de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic corresponent.

Ancla 1
bottom of page