top of page

PUBLICACIONS

Actualitat

Celebrem juntes una nova Jornada de Coneixement de VINCLE



El passat dilluns 18 de setembre vam celebrar la Jornada de Coneixement anual de VINCLE. Enguany vam ser més de cent treballadores de l'entitat les que ens vam reunir a l'espai de gestió comunitària La Lleialtat Santsenca de Barcelona amb motiu d'aquesta trobada conjunta. Vam obrir la jornada amb els parlaments institucionals i tot seguit ens vam distribuir en grups per participar en diversos tallers, centrats en les cures i les competències transversals. Finalment, vam gaudir d'un pica-pica amb tots els companys i companyes.


El president de VINCLE, en Francesc Xavier Rodríguez Burch, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a totes les assistents. Durant la seva intervenció, va fer valdre la responsabilitat i contribució de cadascuna de nosaltres a la missió, visió i valors de l'entitat. A continuació va ser la Directora General de l'entitat, la Marta Eugènia Gonzàlez, la que va voler posar de manifest el treball dut a terme durant tot l'any per les tècniques i l'equip directiu. Per acabar, va tenir la paraula la Directora Executiva, Sílvia Durany, que va aprofitar per agrair l'assistència telemàtica de les treballadores de VINCLE que treballen a les Illes Balears, que no van poder ser presencialment a l'acte.



Una vegada finalitzats els parlaments, va tenir lloc l'activitat central de la jornada. La Jornada de Coneixement de VINCLE sempre proposa una acció formativa, que permet treballar conjuntament temàtiques relacionades amb la nostra pràctica professional. Aquesta vegada es va presentar en forma de quatre tallers (autodefensa, primers auxilis, mindfulness i primers auxilis emocionals) que les treballadores havien escollit prèviament. Aquestes formacions van tenir una molt bona acollida i van aconseguir fomentar la participació i la coneixença dels equips.


Finalment, vam tornar a reunir-nos totes juntes per gaudir d'un petit àpat i passar una estona distesa. També vam aprofitar per fer-nos l'habitual fotografia de grup, element representatiu de la cohesió que caracteritza les jornades de VINCLE.


La Jornada de Coneixement de VINCLE és un dia de retrobament amb les companyes amb més antiguitat, però també d'acollida a les persones que s'han incorporat a l'entitat aquest mateix any. Amb trobades com la d'avui ens adonem que som un gran equip en constant evolució i que la nostra acció social es constitueix des del treball de cadascuna de nosaltres. Des dels nostres diferents càrrecs, funcions i llocs de treball, tots i totes som i fem VINCLE cada dia.

Ancla 1
bottom of page